Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Revanianda-trilogin (del 3)
Antal sidor
366
Utgivningsdatum
2020-11-13
Upplaga
1
Förlag
Imagine Games
Illustratör/Fotograf
Joakim Jönsson
Dimensioner
18 x 11 x 23 mm
Vikt
230 g
SAB
Hc
ISBN
9789198454383
Gudomligt ingripande (pocket)

Gudomligt ingripande

Pocket Svenska, 2020-11-13
121
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Två år efter att de främmande Luyinchang anhängarnas uppkomst i Geutos, närmar sig luyin-kriget äntligen sitt slut. Auda finner sig än en gång i Skuggsalen under Magiska Akademin i Ymland, tillsammans med fiendens ledare. Skuggorna, som en gång hade varit mörka och skrämmande, står nu till hennes förfogande samtidigt som fångvaktaren har blivit den infångade.

Samvete och skuldkänslor, intriger och vänskap, diplomati och makt. De olika folkens magi innehåller såväl ljus som mörker, skuggor och förräderi. Kan kedjan av krig någonsin ta slut?

Medan förhöret pågår drömmer Auda sig tillbaka i tiden. Hon minns sin resa genom kontinenten, mötena med alverna, förhandlingar med människor och fördelningar av kompanier. Tillsammans med sina två syskon, gjorde de vad som krävdes för att stoppa ondskans spridning.

Oheliga allianser formas mellan gamla fiender när luyinerna predikar budskap om magikerdyrkan och den sanna vägen. Önskan att få ingå i något större får många att överge sina tidigare lojaliteter. Geutos har redan fallit, och nu sluter sig banden mellan de riken som fortfarande är fria.

------------------------------------------------------------------------
Läs den avslutande delen av Revanianda-trilogin, den historisk fantasy berättelse om makt, skuldkänslor och moraliska dilemman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gudomligt ingripande
 2. +
 3. Frihetens skugga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frihetens skugga av Christoffer Pichler (pocket).

Köp båda 2 för 242 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christoffer Pichler

 • Ensamhetens hav

  Christoffer Pichler

  Mörker, förvirring, smärta. En skröplig hand tar ett bestämt tag om hennes ljusröda panna. Som en eld, bränner en magisk energi genom hennes sinne i jakt på kunskap och tankar som gömmer sig där inne. Mittemot henne sitter en mystisk kvinna i röd ...

 • Frihetens skugga

  Christoffer Pichler

  Även mentala sår lämnar ärr, och revanikvinnan Hiphara Havssten känner av detta mer än många andra. Hon tänker bekämpa förtrycket av sitt folk, samtidigt plågas hon av återkommande mardrömmar om sin syster Auda och människomagikern Lilyan. En främ...