Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2020-12-07
Förlag
Fandrake AB
Dimensioner
308 x 246 x 22 mm
Vikt
1446 g
SAB
Rdc
ISBN
9789198456769
Boken om Drakborgen (inbunden)

Boken om Drakborgen

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2020-12-07
334
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Drakborgen är en av Sveriges första spelklassiker som även fick framgångar internationellt. I spelet iklär du dig rollen som en ärrad hjälte som dristar sig in i den legendomsusade borgen i jakt på rikedomar. Men du måste hinna ut innan solen går ner, för ingen människa överlever natten innanför borgens murar.

Drakborgen släpptes första gången 1985 och blev snabbt känt för sin mördande svårighetsgrad. Om inte solnedgången eller draken själv tar kål på dig, så är det stor risk att borgens fällor eller fientliga invånare gör det.

I Boken om Drakborgen presenteras mängder av illustratören Anders Jeppssons originalmålningar samt en underhållande och detaljerad redogörelse av spelets sällsamma historia.

Boken om Drakborgen är på samma gång en konstbok och berättande faktabok som bygger på nya intervjuer samt nyfunna originaldokument. Den visualiserar arbetsgången, inspirationen och samspelet mellan konstruktörerna Jakob Bonds och Dan Glimne å ena sidan och illustratören Anders Jeppsson å den andra.

Denna juvel är ett måste för varje inbitet Drakborgen-fan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Boken om Drakborgen
  2. +
  3. Serietidningsreklam! : en nostalgisk faktabilderbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Serietidningsreklam! : en nostalgisk faktabilde... av Jimmy Wilhelmsson, Adam Evertsson (inbunden).

Köp båda 2 för 753 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna