Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-12-10
Förlag
Fandrake AB
Medarbetare
Wilhelmsson, Jimmy (red.) / Säfström, Orvar (red.) / Ihre, Emilie (form)
Dimensioner
345 x 260 x 30 mm
Vikt
1834 g
SAB
Rdcb
ISBN
9789198456783

Super Nintendo i Sverige

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-12-10
420
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Spelkonsolen Super Nintendo tog Sverige med storm när den lanserades lagom till sommarlovet 1992. I dag är SNES - som den kort och gott brukar kallas - en underbar och nostalgisk påminnelse om en svunnen tid för tiotusentals svenskar. Du minns säkert trånandet i leksaksaffären, prasslet från de sönderlästa exemplaren av Nintendo-magasinet och givetvis de magiska stunderna framför tv-apparaten.

SUPER NINTENDO I SVERIGE är den jättelika och färgsprakande boken om denna älskade spelmaskins intåg i vårt land, nästan två kilo renodlad retronostalgi.
Du får återse klassiska titlar som Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past och Super Metroid - som än i dag toppar listor över världens bästa spel. Du får en komplett översikt över konsolens och spelens utgivning i Sverige samt djuplodande intervjuer med de som var med och lade grunden till den nordiska försäljningssuccén.

SUPER NINTENDO I SVERIGE är det storasyskon du längtade efter som barn. En källa till oumbärlig kunskap om både de mest populära och de creddigt obskyra spelen som formade din barndom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Super Nintendo i Sverige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Guldgruva
    Tobbe, 29 juni 2022

    Gediget bakgrundsarbete med många artiklar och intervjuer om företag, historier, marknadsföring i Sverige, eldsjälar osv. Utöver en heltäckande matig bild av samtliga spel som släpptes i Sverige. Högsta rekommendation till den intresserade.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna