Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Allora (del 1)
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2019-01-02
Förlag
Bilda förlag
Dimensioner
270 x 200 x 20 mm
Vikt
753 g
SAB
Fi
ISBN
9789198457902

Allora 1: grundkurs i italienska

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-01-02
496
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
TEXTBOK OCH ÖVNINGSBOK
Dialoger och uttalsövningar gratis på webben

Allora 1 är ett läromedel i italienska för gymnasiet (Italienska 1) och vuxenundervisningen samt för dig som reser till Italien och vill kunna prata italienska i situationer som en tillfällig besökare ofta hamnar i. Det kan till exempel handla om att presentera sig, att checka in på hotell, att fråga efter vägen och köpa biljetter, att konversera om bakgrund, familj och intressen eller att beställa på café.

Boken består av 14 kapitel och ett extra jul- och nyårskapitel. Varje kapitel innehåller en huvudtext (dialog), språkliga förklaringar, övningar och ordlistor samt rikligt med illustrationer och fotografier som ger en god inblick i det moderna Italien. De flesta kapitel avslutas med en svensk text som tar upp det typiskt italienska när det gäller vardagsliv, kultur, geografi, traditioner och inte minst mat och dryck.

Facit till övningarna finns längst bak i boken. Där finns även en grammatiköversikt och alfabetiska ordlistor, både italiensk-svensk och svensk-italiensk. Dialoger och uttalsövningar finns gratis på webben.

Innehållet i Allora 1 är en tillämpning av den första nivån i Europarådets nivåskala (A1) för inlärning av främmande språk.

För dig som vill gå vidare finns det Allora 2 Fortsättningskurs i italienska.

MANUELA RUPPEL OLSSON tog sin akademiska examen i italienska språket vid universitetet i Udine och har sedan dess undervisat i italienska som andra språk i mer än 38 år. Hon lever sedan 22 år i Sverige där hon är verksam som lärare i italienska och arrangör av språkresor till Italien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allora 1: grundkurs i italienska
  2. +
  3. Att skriva : en hantverkares memoarer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att skriva : en hantverkares memoarer av Stephen King (inbunden).

Köp båda 2 för 745 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allora 1: grundkurs i italienska. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande kursbok!
    Hans i Uppsala, 17 maj 2019

    Trevlig kursbok, som ökar lusten att lära sig italienska. Lagom tempo! Lär ut saker som är nyttiga vid en vistelse i Italien. Bra grammatikavsnitt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Manuela Ruppel Olsson