Bränd : en resa genom eld (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2018-09-07
Förlag
Noname förlag
Dimensioner
216 x 140 x 18 mm
Vikt
418 g
SAB
Ijz Schylström, Axel
ISBN
9789198459906
Bränd : en resa genom eld (inbunden)

Bränd : en resa genom eld

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-09-07
228
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Axel Schylströms självbiografiska "BRÄND" är en handbok i motivation och mental styrka. Som nittonåring brännskadades Axel med tredje gradens brännskador över 70% av kroppskostymen. Ofrivilligt fick han spendera över ett års tid av intensiv fysisk och psykisk rehabilitering för att överleva. Trots ärren, handikappen och den ständiga motvinden kunde ingenting stå i vägen för Axels dröm om att bli artist, och idag är han en av Sveriges mest folkkära pop-hopp.

I "BRÄND" bjuder Axel med oss på en minst sagt gripande resa. Vi får följa med från de blodiga lakanen i sjuksängen, nära-döden-upplevelserna och kampen mot att acceptera de nya ärren - till Idol, Melodifestivalen och livet med ärr i rampljuset. Vi är närvarande genom hela resan - i smärtan, ångesten och järnviljan. Axel undgår inte att inspirera med sin ständiga framåtanda och sina egenskapade motivationsmetoder - ingen lämnas oberörd eller omotiverad.

Utdrag från boken: 

"Plötsligt fick jag se den kraftiga ärrvävnad som växte fram under förbanden. Känslan var märklig - personen jag såg var jag, men ändå inte. Någon hade tagit mitt ansikte och modifierat det likt ett felplacerat pussel. De skrovliga, djupa och ilsket röda ärren jag nu fick bekanta mig med täckte ungefär halva mitt ansikte. Jag kunde nästan se elden framför mig - hur lågorna hade svept över mitt ansikte och för evigt ersatt len och fin hud med bräckliga, strama kratrar till ärr. Det var hemskt att se."

www.axelschylstrom.com

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bränd : en resa genom eld
  2. +
  3. Med livet som insats: min historia - BOK SIGNERAD AV CARL DÉMAN

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med livet som insats: min historia - BOK SIGNER... av Carl Déman, Helén Bjurberg (inbunden).

Köp båda 2 för 417 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bränd : en resa genom eld. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Oerhört starkt!
    Kristin Tossavainen, 12 januari 2019

    Vilken resa Axel gjort! Boken ger en nya perspektiv på vardagen. Den är välskriven och lätt att ta till sig, även om det är svårt att föreställa sig det han varit med om och hans väg tillbaka.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bränd : en resa genom eld