Att vara anställd (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2021-08-02
Upplaga
4
Förlag
IJK förlag
Dimensioner
215 x 152 x 15 mm
Vikt
200 g
SAB
Ohab-c
ISBN
9789198464306

Att vara anställd

Inbunden,  Svenska, 2021-08-02
370
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En anställning utgör ett avtal mellan en arbetsgivare och en arbetstagare. Detta avtal handlar i grunden om att arbetstagaren ska utföra arbete och att arbetsgivaren ska betala lön för det utförda arbetet.
Det är dock viktigt - för såväl arbetsgivare som arbetstagare - att känna till att ett anställningsavtal är ett avtal om en relation; oftast en långvarig relation som kan komma att pågå i flera decennier.
Mot den här bakgrunden är det av stort intresse och stor praktisk betydelse för varje arbetstagare att känna till de olika rättigheter och skyldigheter som gäller i en anställningsrelation. Om allt detta handlar denna bok, som nu föreligger i en fjärde reviderad upplaga.
I den nya upplagan har samtliga kapitel uppdaterats med beaktande av ny lagstiftning och nya intressanta domar från Arbetsdomstolen.

Recensionsutdrag från Bibliotekstjänst
BTJ-häfte nr 20, 2021
Lektör Håkan Rosborg

..."Bokens titel antyder att den vänder sig till arbetstagaren, men beskrivningen är neutral och passar även arbetsgivaren. Genomgången
innehåller en mängd belysande AD-mål."...

..."Bokens huvudrubriker är först själva anställningsavtalets innehåll och giltighet med parternas krav på varandra, sedan olika former av anställning och sist en anställnings upphörande. Sakregister och innehållsförteckning är mycket fylliga och underlättar arbetet med boken. Att vara anställd är lättläst med många korta faktaavsnitt med informativa rubriker."...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att vara anställd
  2. +
  3. Svensk Lag 2024

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svensk Lag 2024 av Per Henrik Lindblom, Kenneth Nordback (inbunden).

Köp båda 2 för 1595 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tommy Iseskog