Steg för steg genom Gamla testamentet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-10
Förlag
XP Media
Dimensioner
251 x 200 x 8 mm
Vikt
464 g
SAB
Cca
ISBN
9789198466607
Steg för steg genom Gamla testamentet (häftad)

Steg för steg genom Gamla testamentet

Häftad Svenska, 2019-09-10
279
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
* Visste du att Salomos tempel med lätthet hade fått plats i en ishockeyrink? Eller att det på Gamla testamentets tid ansågs fint att inte vara solbränd? Eller att Bibeln aldrig talar om hjärnan men desto mer om hjärtat? Eller att Goliat borde vara med i Guinness rekordbok?
* Det och mycket annat berättar Steg för steg genom Gamla testamentet, en annorlunda presentation av Bibelns första 39 böcker.
* Här ges stimulerande hjälp att upptäcka mer av den bibliska historien och hitta nya samband mellan personer och berättelser. Här finns bilder, kartor, diagram, tabeller, personporträtt och tidslinjer. Och dessutom översikter av centrala tankar i de olika böckerna i GT. Här hittar du fakta, åsikter och djupdykningar i ett spännande och visuellt samspel mellan ord och bild som passar såväl vana som ovana bibelläsare.
* Jonas Dagson är journalist och arbetar med nyhetsgrafik. Han har under många år arbetat med Vandra genom Bibeln i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Steg för steg genom Gamla testamentet
 2. +
 3. Gud och det utvalda folket : inledning till Gamla Testamentet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gud och det utvalda folket : inledning till Gam... av Larsolov Eriksson, Åke Viberg (häftad).

Köp båda 2 för 658 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonas Dagson

 • Steg för steg genom Nya testamentet

  Jonas Dagson

  Steg för steg är en annorlunda presentation av Nya testamentets 27 böcker. Boken är tänkt att ge stimulerande hjälp till att upptäcka mer av den bibliska historien och hitta samband mellan personer och berättelser. Här finns bilder, kartor, diagra...

 • Vilken bibel?

  Jonas Dagson

  När du köper flingor eller fläskkorv finns det på förpackningen fakta om produkten. Den berättar varifrån varan kommer, vad den innehåller och hur den är tänkt att användas. Vi kallar det konsumentupplysning. Den här boken är konsumentupplysning f...