Skuggans kvinna (arabiska) (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Arabiska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2019-03-04
Upplaga
1
Förlag
Maizar förlag
Dimensioner
210 x 148 x 9 mm
Vikt
180 g
SAB
Hsg.03
ISBN
9789198471137
Skuggans kvinna (arabiska) (häftad)

Skuggans kvinna (arabiska)

Häftad Arabiska, 2019-03-04
196
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den nya diktsamlingen "Skuggans kvinna" av poeten Ilham Zeki Khabut, innehåller 39 dikter som är en blandning av romantisk kärlek, lojalitet, längtan, stolthet, hemlandet, mamman, brödraskapet och kvinnan, som ligger i fokus för alla de uppriktiga och ärliga känslorna.
Genom sitt underhållande och fängslande sätt samt erfarenhet att smida ihop meningar som är både intressanta och fulla av inspirationer, fångar Ilham läsarens ande av både fundering och kärlek. Läsaren vandrar därmed genom poesins ängar som innehåller ibland fina och glada stunder, samt ibland sorg och förtvivlan.
Med den starka kärlekens flamma och med den äkta kvinnans riktiga mod, stormar Ilham in kärlekens och känslornas världar. Hon har inget att dölja, vad beträffar kärlekens kraftfullhet eller under frustration och besvikelse. I dikterna läser du om doften mellan raderna, om en mystisk nostalgi som visas och döljs, om sömnlöshet och tårar, om förfalskning och lojalitet, och om ett hopp som vifar i horisonten.
"Skuggans kvinna" är den sjätte diktsamlingen för poeten Ilham Zeki Khabut, där hennes första diktsamling publicerades år 2009.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skuggans kvinna (arabiska)
  2. +
  3. Kärlek på flyktens vägar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kärlek på flyktens vägar av Alaa Dihla Kamar (häftad).

Köp båda 2 för 355 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »