Familjehemligheter (arabiska) (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Arabiska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2019-05-26
Upplaga
1
Förlag
Maizar förlag
Dimensioner
210 x 148 x 15 mm
Vikt
350 g
SAB
Hsg
ISBN
9789198471168
Familjehemligheter (arabiska) (häftad)

Familjehemligheter (arabiska)

Häftad Arabiska, 2019-05-26
329
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Zohor skrev i sin dagbok: (Min berättelse är en kvinnas historia i vårt eländiga samhälle, där hon betraktas som en befruktbar varelse i männens eviga herravälde. Sen barndomen indoktrineras hon att "bevara sig" då i det ligger hennes största livsuppgift. Här finns det inget utrymme för kärlek eller kontakt med motsatta könet. Detta följs av ytterligare sociala orättvisor som begränsar hennes frihet, aktivitet och kreativitet. Parallellt med det fortsätter den svarta komedin med oöverträffad framgång. Den skildrar en värld där miljontals kvinnor lever i den helga äktenskapsfamiljen med sina män medan deras hjärtan lever hos andra män).
Romanen utspelar sig över en trettiosårs period av kärlek, svek och äventyr som nästan lever upp till nivån av fantasifilmer. Mitt i alla spännande händelser kommer läsaren att undra: Är detta en historia skapad utifrån författarens fantasi eller verklighet? Och kan vår värld innehålla så mycket grymhet?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Familjehemligheter (arabiska)
  2. +
  3. Sommarljus, och sen kommer natten (arabiska)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sommarljus, och sen kommer natten (arabiska) av Jón Kalman Stefánsson (inbunden).

Köp båda 2 för 709 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ali Badai

  • Tantals son.

    Ali Badai

    Denna historia utspelar sig i myrarna i södra Irak. Ett samhälle och miljö där vardagslivet fortfarande bär spår av sumerernas liv för över fem tusen år sen. Detta uppenbarar sig i hus byggda av vass, urgamla fiskesätt samt transport på vatten med...