Lär dig meditera : en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
74
Utgivningsdatum
2018-03-31
Förlag
Lindblom Academy
Dimensioner
5 x 210 x 150 mm
Vikt
136 g
SAB
Dokba
ISBN
9789198472707
Lär dig meditera : en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande (häftad)

Lär dig meditera : en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-03-31
196
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I vår alltmer hektiska värld, där allt sker i en allt snabbare takt, är det viktigare än någonsin att hitta inre frid och välbefinnande. Att meditera är ungefär som att trycka på pausknappen och ge dig själv utrymme att andas. När du har fått utrymme att andas, får du också tillgång till din största potential och den bästa versionen av dig.
Många människor tror att meditation är hårt arbete eller svårt, men inget kunde vara längre från sanningen. Det är enkelt, och ju mindre du komplicerar saker, ju bättre och lättare blir det. Det är viktigt att inte komplicera saker och ting, och med enkla och praktiska tips och idéer kan du sedan snabbt och enkelt meditera på egen hand eller i grupp. I denna bok får du tillgång till olika meditationstekniker som varvas med både vetenskapligt validerade påståenden och livs visdom. Nybörjare, såväl som de som behöver lite inspiration att komma igång, kommer att finna denna bok mycket inspirerande.

Lär dig att meditera för att leva ett bättre och mer autentiskt liv. På detta sätt får du tillgång till ditt hjärta och dina egna önskemål, medkänsla och glädje. Detta är ett komplett program för dem som vill lära sig att meditera.

För att få veta mer om Meditation, andlighet, kurser och andra relaterade ämnen, så gå gärna in på vår hemsida: www.lindblomacademy.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lär dig meditera : en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande
 2. +
 3. Lär dig healing : en steg-för-steg guide till andlig healing

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lär dig healing : en steg-för-steg guide till a... av Helena Lindblom (häftad).

Köp båda 2 för 455 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lär dig meditera : en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Så enkelt o tydligt!
  Anna K, 7 februari 2021

  Den ultimata introduktionen till att meditera. Det blir inte enklare eller mer lättförståeligt än så här! Inga krångliga metoder, bara en väldigt tydlig vägledning till meditationens rofyllda värld.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Lindblom