Opi Meditoimaan : askel askeleelta opas sisäisen rauhan ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi (häftad)
Format
Häftad
Språk
Finska
Antal sidor
74
Utgivningsdatum
2018-06-14
Upplaga
2
Förlag
Lindblom Academy
Översättare
Timo Toivonen
Dimensioner
210 x 148 x 5 mm
Vikt
130 g
SAB
Dokba
ISBN
9789198472721
Opi Meditoimaan : askel askeleelta opas sisäisen rauhan ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi (häftad)

Opi Meditoimaan : askel askeleelta opas sisäisen rauhan ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi

Häftad Finska, 2018-06-14
139
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
Helena Lindblom on hyvä esimerkki henkilöstä joka ei tiennyt meditoinnista paljoakaan, ennen kuin hän 17 vuotta sitten aloitti mietiskelyn. Asioista oli pakko ottaa itse selvää ja oppia matkan varrella eteen tulleista virheistä. Helena tiesi aina, ettei halunnut elää "normaalia" elämää ja siitä syystä hän on aina ollut hyvin utelias oman tien kulkija. Hän ymmärsi jo varhain, että ihmisillä oli taipumus mutkistaa asioita erityisesti kun kyse oli henkisestä kehityksestä. Työskenneltyään vuosia matkailu- ja hotellialalla johtoasemassa Helenasta alkoi tuntua, että elämässä täytyy olla jotain muutakin. Syttyi kipinä, jonka seurauksena Helena alkoi kehittää henkisyyttään pidemmälle.

Helena aloitti mietiskelyn opastettujen nauhoitusten sekä tuttavilta saatujen ehdotusten avulla. Mikään ei kuitenkaan tuntunut "omalta". Helena rakasti meditoida, mutta se tuntui hyvin monimutkaiselta. Hän kokeili useita eri tekniikoita ja syvensi henkistä kehitystään. Pian Helena rakensi yksinkertaiseen, helppoon meditointiin erikoistuneen yrityksen joka opettaa eri tekniikoita esimerkiksi yksin tapahtuvaan mietiskelyyn.

Tavoitteiden ja visioiden saavuttaminen on jo pitkällä ja Helena matkustaa tällä hetkellä ympäri maailmaa ohjaamassa meditoinnin saloihin. Opettajana Helenan päämääränä on toisten auttaminen sekä se, että opituista tiedoista olisi kaikille hyötyä. Näin muut voivat, Helenan tapaan, löytää sisäisen rauhan ja onnen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Opi Meditoimaan : askel askeleelta opas sisäisen rauhan ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi
  2. +
  3. Opi parantamaan : askel-askeleelta opas henkiparantamisesta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Opi parantamaan : askel-askeleelta opas henkipa... av Helena Lindblom (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »