Helande Liv (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (275.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hjördis Ahlin Boström
Utgivningsdatum
2019-03-06
Förlag
Moonlight Health Publishing
ISBN
9789198473285
Helande Liv (ljudbok)

Helande Liv (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-03-06

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Helande Liv

Av Harald Blomberg


Helande Liv, eller naturens Läkande Kraft, har alltid varit helarens och läkarens viktigaste bundsförvant, nödvändig för all verksam behandling. Den moderna skolmedicinen har utmönstrat detta begrepp. Med sitt logiskt analytiska synsätt ser den människan som en maskin och tror sig kunna bota alla sjukdomar, något som i praktiken visat sig vara omöjligt.

I boken diskuterar Harald Blomberg behovet av ett nytt medicinskt paradigm, där människan ses som ett öppet system i ständig växelverkan med sin omgivning, ett system som strävar efter att upprätthålla sin balans: Helande Liv.

Med ett sådant synsätt är läkaren inte längre enbart hänvisad till det logiskt analytiska synsättet utan kan med hjälp av högerhjärnan och dess inriktning på helhetssyn, symboler och intuition lära sig att återta Naturens Helande Kraft i sin tjänst. Läkarvetenskapen blir åter till läkekonst.

I boken beskriver Harald de rytmiska rörelser vi gör som spädbarn och som är nödvändiga för att vi ska samordna våra sinnen och greppa den fysiska verkligheten. Han belyser hur läkaren kan ta hjälp inte bara av dessa rörelser utan även av drömmar, rätt kost, kosttillskott mm, för att stimulera helande och läkning vid ADHD, DAMP, svåra rörelsehandikapp, psykoser, autism och andra sjukdomar.

Boken är skriven 2006 och är Harald Blombergs första bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Harald Blomberg