Det Grymma Svärdet 33 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Det Grymma Svärdet (del 33)
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2019-08-02
Upplaga
1
Förlag
Lystring
Medarbetare
Bromander, Henrik (förf.) / Thörn, Pär (förf.) / Stenström, Karolina (förf.) / Vårhed, Cecilia (förf.) / Pallasvuo, Jaakko (förf.) / Jonsson, Fredrik (red.)
Illustratör/Fotograf
HTML flowers, Marlene Krause
SAB
Bd,Ia
ISBN
9789198475869
Det Grymma Svärdet 33 (häftad)

Det Grymma Svärdet 33

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-08-02
59
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna gång gör vi ett temanummer om tecknade serier. Kristina Abelli Elander intervjuas utförligt om sin långa karriär som konstnär, lärare och serietecknare, och medverkar med ett längre utdrag ur sin nya, än så länge opublicerade serieroman där hon berättar om att hänga utställning med Carl Johan De Geer. Numrets andra intervju är med den exilamerikanske tecknaren HTMLflowers. En intervju om klassklyftor, det amerikanska sjukförsäkringssystemet, att vara kroniskt sjuk i cystisk fibros och om hans bästis, exil-Australiern Simon Hanselmann.... Som i sin tur medverkar med ett par satiriska serier på just temat "tecknade serier". Henrik Bromander skriver om en relativt okänd mangaserie, Pär Thörn recenserar de två senaste numren av Fantomen, Jaakko Pallasvuo ritar en serie om Katten Gustaf och den omfångsrika recensionsavdelningen ger en uppdatering om vad det egentligen görs för serier där ute i vida världen anno 2019.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det Grymma Svärdet 33
  2. +
  3. Ulla Molin : konsten att skapa den tidlösa trädgården

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ulla Molin : konsten att skapa den tidlösa träd... av Liselotte Fritz (inbunden).

Köp båda 2 för 395 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »