Ombord på Titanic spelar orkestern (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2018-08-18
Förlag
Grissla Media
Dimensioner
210 x 148 x 13 mm
Vikt
295 g
ISBN
9789198485240
Ombord på Titanic spelar orkestern (häftad)

Ombord på Titanic spelar orkestern

(3 röster)
Häftad Svenska, 2018-08-18
220
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
När Titanic på sin jungfruresa kolliderade med ett isberg i det iskalla vattnet utanför Newfoundland den 15 april 1912 sov de drygt 2 200 passagerarna gott i sina hytter. De kände sig trygga i övertygelsen om att skeppet var osänkbart.

Övertygade om Sveriges osänkbarhet lever delar av befolkningen i samma falska trygghet, även när viktiga samhällssektorer sviktar. Sveriges Titanicsyndrom är att kalla sig själv "en humanitär stormakt" och sänka landet genom ansvarslös massinvandring från tredje världens mest dysfunktionella och våldsamma länder och kulturer. Sedan 1980 har 2,3 miljoner utlänningar fått uppehållstillstånd. Var tredje eller var fjärde invånare har utländsk bakgrund, beroende på hur man räknar. Om man vill förvandla ett land i grunden är förändrad demografi det mest effektiva verktyg man kan använda. Människor är nämligen inte - tvärtemot vad politikerna påstår - utbytbara mot varandra. Etnicitet och kultur formar oss olika.

Julia Caesar (pseudonym) är en välkänd journalist, författare och
bloggare, uppskattad av sina läsare och avskydd av de politiskt korrekta. Hon gör också podcasts, alltid med en samhällskritisk udd. Boken är en samling politiska krönikor om den alltmer surrealistiska förändringen av Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »