Islamismen i Sverige : Muslimska Brödraskapet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (13.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-22
Förlag
Bookea
ISBN
9789198488869
Islamismen i Sverige : Muslimska Brödraskapet (e-bok)

Islamismen i Sverige : Muslimska Brödraskapet E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-04-22

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den här boken handlar inte om islam - den handlar om islamism och en internationell islamistisk rörelse - Muslimska brödraskapet - som har etablerat sig i Sverige. I Sverige räknar man med att det finns runt en miljon muslimer. En liten minoritet av dessa är radikala islamister som kan associeras till Muslimska brödraskapet. Den här minoriteten har lyckats skapa en bild i media och bland politiker och allmänheten av att de företräder den stora muslimska majoriteten - vilket de absolut inte gör.

Alla muslimer är inte islamister men en liten minoritet, är islamister. Islamism är en i grunden fascistisk ideologi men som sökt skydd mot kritik och granskning bakom en religion. Islam.

Att vara islamist är i lagens mening inte klandervärt. Inte heller är det klandervärt att med legala medel försöka tillskansa sig fördelar och driva opinion. Även om det skulle vara med utomparlamentariska metoder. Timbro gör det. LO gör det. Svenska kyrkan och storbolag gör det. De flesta organisationer gör det på olika sätt.

Den här boken är berättelsen om islamismen i Sverige och hur det Muslimska brödraskapet metodiskt och disciplinerat arbetat sig fram till styrkeposition. Ett arbete som i huvudsak varit att påverka genom utomparlamentariska metoder som inte är olagliga.

Men som har som yttersta syfte att förändra Sverige i grunden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Islamismen i Sverige : Muslimska Brödraskapet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Måste läsas...
    SandySaab , 3 november 2020

    En fantastisk detaljerad analys och genomgång av hur islamiströrelsen i Sverige arbetar, fungerar och i många fall infiltrerat det svenska samhällsmaskineriet.
    Våra politiker och myndigheter tycks effektivt ha subventionerat den kommande destruktionen av Sveriges grundvalar som demokrati, jämlikhet, rättvisa och likhet inför lagen.
    Ett måste på läslistan för den som vill (försöka) förstå vad som håller på att hända i dagens Sverige.

Visa alla 1 recensioner