Bli säker : IT-säkerhet för alla 2019 (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2018-10-25
Upplaga
1
Förlag
Nikka Systems Sverige AB
Dimensioner
225 x 155 x 11 mm
Vikt
426 g
SAB
Pu
ISBN
9789198493306
Bli säker : IT-säkerhet för alla 2019 (häftad)

Bli säker : IT-säkerhet för alla 2019

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-10-25
149
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
De digitala hoten är ständigt närvarande i våra uppkopplade liv. Facebook-bluffar, infekterade mejlbilagor och spionappar har blivit en del av vår vardag. Vi måste hela tiden vara på vår vakt för att inte läcka lösenord, förlora filer eller drabbas av virus. Ett litet misstag från vår sida är allt som de kriminella behöver - och de vet hur de kan lura oss.

Digitala brott är idag en mångmiljardindustri. De kriminella tjänar pengar på allt från klassiska brott i digital tappning till brott som vi inte ens hade kunnat föreställa oss för tio år sedan. Utpressning görs idag genom att kryptera våra filer och kräva en lösensumma för att återlämna dem. Rån sker genom att styra om betalningar när vi är inloggade på internetbanken. Falskmynteri behöver brottslingarna inte ens syssla med längre. De kapar i stället våra datorer och utvinner kryptovalutor på våra elräkningars bekostnad.

"Bli säker" är boken som förklarar dagens IT-säkerhetsutmaningar och som har oss användare i fokus. Boken omfattar allt från lösenordshantering till säkra webbvanor och identifiering av nätfiske. De kriminella må veta hur de kan lura oss - men vi kan avslöja deras metoder.

Karl Emil Nikka arbetar som föreläsare inom IT-säkerhet och har över tio års erfarenhet från teknikutbildningsbranschen. Hans tidigare böcker har sålt i hundratusentals exemplar i de skandinaviska länderna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bli säker : IT-säkerhet för alla 2019
  2. +
  3. Handbok i IT-säkerhet, 4:e uppl

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok i IT-säkerhet, 4:e uppl av Predrag Mitrovic (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli säker : IT-säkerhet för alla 2019. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Skydda dina konton med bra lösenord.
    Anders Stefan Alsenfors, 10 januari 2019

    Boken är bra för man får en grundläggande förståelse för detta med säkerhet gällande it och telefoni med inriktning på hur viktigt det är att skydda sig med bra lösenord m.m.

    Skulle vilja påstå att flertalet människor borde läsa boken. Med tanke på det låga priset och behovet av att skydda sina konton med bra lösenord m.m. så borde väldigt många må bra av läsa boken så man tänker till.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bli säker : IT-säkerhet för alla 2019