Malmömord (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2018-11-30
Förlag
Venaröd Förlag
ISBN
9789198494211
Malmömord (e-bok)

Malmömord E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-11-30
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I ett antal mer eller mindre suspekta mordfall ? från 1965 till 2004 ? låter Greger Larsson oss få ta del av vad som låg bakom dessa mord. Författaren spänner sin samling av berättelser över både tid och rum, även om mordets huvudstad alltid heter Malmö. I princip varje central stadsdel har blivit begåvad med en egen mordhistoria. Till varje berättelse har författaren också fogat en fotografisk bild över platsen där antingen morden har ägt rum eller där mördaren har haft sin bostad.

Greger Larsson har den speciella blick som krävs av en författare som känner sig manad att ropa fram dödens kalla skuggor ur stadens gränder. Han är iskall i beskrivningen av dessa fruktansvärda händelser, men samtidigt går han varje gång till mordets plats beväpnad med både värme och omsorg för offren och de anhöriga.

Oavsett om du är en tillfällig besökare i staden eller om du är permanent bosatt i staden är ?Malmömord? en fascinerande resa in i de fördolda delarna av både staden och mördarnas historia. Läs den, ta del av den. Och låt de döda vara bland de döda så kan vi andra berätta deras historia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »