Vägledd Meditationsbok - Vårt Inre Ljus (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Helena Lindblom
Utgivningsdatum
2018-08-01
Förlag
Lindblom Academy
Dimensioner
130 x 130 x 5 mm
Vikt
21 g
SAB
Dokba
ISBN
9789198495232
Vägledd Meditationsbok - Vårt Inre Ljus (cd-bok)

Vägledd Meditationsbok - Vårt Inre Ljus

CD-bok Svenska, 2018-08-01
126
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En vägledd meditation för avslappning och välmående

En meditationsbok med vägledd meditation - Vårt Inre Ljus - som kan användas för att uppnå inre lugn och välmående, en helande meditation för både kropp och sinne. Den är framtagen för dig som önskar att uppnå ett inre lugn och välbefinnande.

Den här ljudboken för vägledd meditation är uppdelad på 4 ljudspår. Spår 1 är denna introduktion till den här Meditationsboken, Spår 2 är en 12-punktslista med enkla riktlinjer för att underlätta så att du snabbt och enkelt kan komma in i meditationen. Spår 3 är den vägledda meditationen och Spår 4 är ett ljudspår med bara musiken så att du kan sitta tillsammans med dig själv och njuta av en egen meditation. Den är speciellt för dig som önskar att fortsätta din andliga resa och kanske gå vidare för att utveckla dina andliga gåvor.

Njut av att gå in i dig själv, att finna din själ, din ande, ditt inre ljus. Att finna lugnet inom dig och släppa taget om alla krav, måsten och stress som finns runt om dig i ditt fysiska liv. Det är inte den du är egentligen, utan enbart passerande berättelser. Detta ljus som finns inom dig, är där du hämtar din kraft och energi. Det är också en påminnelse om vem du egentligen är, ditt sanna jag, din sanna natur. Tillåt din själ att gå in i ett tillstånd av medvetande att vara bortom allt det fysiska. Bortom stjärnorna och månen, bortom din historia, bortom ditt namn, in i en sfär av ljus och bara vila i din inre frid.

I denna meditation får du möjlighet att komma bort från vardagen en liten stund, så att du kan att återhämta dig och återställa din energi. Det är din egen tid, för det är du värd!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägledd Meditationsbok - Vårt Inre Ljus
  2. +
  3. Guide till Andlig Utveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Guide till Andlig Utveckling av Helena Lindblom (cd-bok).

Köp båda 2 för 349 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »