Opi parantamaan : askel-askeleelta opas henkiparantamisesta (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Finska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2019-07-23
Förlag
Lindblom Academy
Översättare
Timo Toivonen, Johanna Pekola
Dimensioner
210 x 148 x 9 mm
Vikt
236 g
SAB
Vml
ISBN
9789198495317
Opi parantamaan : askel-askeleelta opas henkiparantamisesta (häftad)

Opi parantamaan : askel-askeleelta opas henkiparantamisesta

Häftad Finska, 2019-07-23
269
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Tämän kirjan lukemalla opit antamaan henkiparannusta. Kirja on täynnä tietoa ja ainoa laatuaan! Kirjailijan suuri toive on auttaa ihmisiä kehittämään luontaista parantamisen kykyään, jotta he voisivat auttaa itseään, perheitään, ystäviään ja tuttaviaan voimaan paremmin. Kirjailija on kirjoittanut kirjan, minkä olisi itse toivonut saavansa lukea yli 20 vuotta sitten, jolloin hän alkoi kehittää parantamisen lahjaansa. Kirjailijan toive on jakaa sinulle ymmärrystä ja tietoa jota matkallasi tarvitset. On tärkeää tiedostaa että harjoittelua tai tietoa ei voi korvata, sillä ne etenevät käsikkäin.

Tämän kirjan avulla opit antamaan ja vastaanottamaan parantamista, miksi ja miten se toimii, mitä sinä voit tehdä vaikuttaaksesi ja kehittääksesi sitä. Opit kuinka sinun ja parantajaoppaasi välistä yhteistyötä tulee kehittää, jotta sinun parantamisen lahjasi voisi kukoistaa. Kyse on kahden sielun, sinun ja parantajaoppaasi ajan myötä kehittyvästä yhteistyöstä ja ystävyydestä.

Opit kuinka antaa ja vastaanottaa kaukoparannusta, kontaktiparannusta, itsensä parantamista ja jopa eläinparannusta. Sinua tullaan askel askeleelta ohjaamaan tämän kaiken läpi - tämä on kirja, jota monet ovat odottaneet!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Opi parantamaan : askel-askeleelta opas henkiparantamisesta
  2. +
  3. Opi Meditoimaan : askel askeleelta opas sisäisen rauhan ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Opi Meditoimaan : askel askeleelta opas sisäise... av Helena Lindblom (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »