Hämndens ansikte (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Hämndtrilogin (del 3)
Antal sidor
290
Utgivningsdatum
2021-08-24
Upplaga
1
Förlag
DareMe Publishing
Dimensioner
210 x 135 x 19 mm
Vikt
353 g
SAB
Hc
ISBN
9789198498608
Hämndens ansikte (häftad)

Hämndens ansikte

(34 röster)  |  Läs 10 recensioner
Häftad Svenska, 2021-08-24
205
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Knappt har samhället hämtat sig efter höstens terrordåd förrän det är dags igen. När polis och media får ett brev om att en känd profil ligger död i sin bostad börjar allt om på nytt. Politikerna står handfallna och polisen ställs inför ett moraliskt dilemma.

Peter Nordström är på flykt i Asien efter att Samir utmanat polisen med de lagliga medel som står till buds för att skydda sin vän. Snart sitter de styrande politikerna i en dubbel fälla. De behöver hjälp från någon som förstår deras motståndare bättre än de, och ett tidigare helt otänkbart samarbete börjar ta form.

Vem eller vilka är det som gömmer sig bakom masken av en mördare? Vem är bäraren av hämndens ansikte och hur ska dessa osynliga krafter kunna stoppas?

Hämndens ansikte är den tredje delen i Hämndtrilogin och fortsättningen på Besatthetens inferno och Anstiftarens löfte. Boken är fiction, men baserad på verkliga händelser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hämndens ansikte
 2. +
 3. Elva änkors man

De som köpt den här boken har ofta också köpt Elva änkors man av Denise Rudberg (inbunden).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Hämndens ansikte. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Sträckläsning
  Mikael Werner, 13 oktober 2021

  Detta var en av dom absolut bästa böckerna jag läst i hela mitt liv
  Kunde inte sluta läsa den förrens jag var färdig med hela boken
  Rekomenderas starkt av mig om man vill döda en regnig dag

 2. En nagelbitare jag inte kunde lägga ifrån mig.
  MoRB., 29 september 2021

  Hämndens ansikte är del tre i "Hämnd trilogin". Den fångar perfekt upp tidsandan samtidigt som den är slutdestination för berättelsen om seriemördaren Peter Nordström och vännen Samir. Det som skiljer den här från dem två tidigare, även dem rafflande berättelserna, är att det här är en mycket mer dystopisk berättelse om Sverige anno 2021. Med rapp dialog och en hårdkokt berättarstil håller dem mig fången från den första meningen till den sista. Författarna har en särskild talang för att forma... Läs hela recensionen

 3. Hämndens ansikte en hotbild av Sverige
  Sven-Eric Bergström, 29 september 2021

  Mycket i boken känns aktuellt. Den lägger skulden för den tilltagande kriminaliteten och våldet på hur landet styrs. Statsminister Staffan Löving och justitieminister Johan Mogert känns båda lätt igen. De får ultimatum från en individ som vill hämnas för överfallet på en närstående. Hämnarens metod är blodig och grotesk. Spänningen stiger. Flyhänt och rappt beskrivet. Det märks att författarna är engagerade och insatta. Men det är många ord som läsaren måste ta sig genom för att orka hela str... Läs hela recensionen

 4. Årets thriller
  Karl-Eric Carlsson, 22 september 2021

  Årets thriller som handlar om nutiden. Mycket bra fångat av författarna. Det är sista boken i en trilogi som borde fortsätta ett tag till och beskriva dagens samhälle.

 5. Bok i tiden
  Kristina Nilsson, 14 september 2021

  En bra bok som beskriver vår verklighet och vad folk i gemen tycker om vår samhällsutveckling. Samtidigt hemskt om folk tar tag i saker själva. Skäms på er politiker som säljer ut ett eget folk.

 6. Rätt bok i förvirringens tid
  Anders Gunnar Wiman, 14 september 2021

  Boken fångar verkligen den tid vi får uppleva och bokens huvudfigur löser problemen på sitt sätt.

  Den är en "nagelbitare.

 7. Realistiskt scenario
  Marie, 11 september 2021

  Både spännande, humoristisk och verklighetstrogen. Det märks att författarna har ordentlig kännedom om verkligheten och hur polisen fungerar.
  Bara att sträckläsa!

 8. Realistisk
  L Karlsson, 9 september 2021

  Det som författarna linjerat ut, som någon slags dystopi, är inte alls så orealistiskt.
  Om en människa (eller populationsgrupp) har blivit terroriserad av "sin regim", alltför mycket och alltför länge, så kan den motreaktion som till sist kommer bli kraftfull.

 9. Mycket bra bok!
  Fältjägare, 9 september 2021

  Den här boken är verkligen spännande och fängslande! De övriga två böckerna i trilogin kan också rekommenderas. Den här boken tar verkligen upp vilka problem vi har i dagens samhälle. Tycker också att Lennart Matikainen och Rickard Carlsson är två duktiga författare!

 10. Lennart o Rickard
  Majsandehex (Skogen i Roslagen), 4 september 2021

  Ni har gjort det igen!!!
  Så som de andra två tänkte jag "börja läsa lite".... sträckläste ut även denna rätt omgående. Mycket skratt, mycket spänning o lite rysningar på det. Tack o bock

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av författarna