Ensam i bokstävernas land (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2018-12-04
Upplaga
1
Förlag
Sylvan Mighetto Publishing
Medarbetare
Öhrn Segolsson, Jenny (red.)
Illustratör/Fotograf
Malin Mighetto
Dimensioner
12 x 223 x 280 mm
Vikt
428 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198499100
Ensam i bokstävernas land (inbunden)

Ensam i bokstävernas land

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-12-04
199
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ensam i Bokstävernas land är en fantasifull högläsningsbok för barn 3-9 år med alfabetet i fokus, men också om att våga utmana sig själv. Om att ensamhet är något du känner, inte något du är.

Elba har ont precis överallt. Vi följer hennes resa till det magiska landet som ingen har hört talas om. Hon möter knasiga herr Insekt och hittar ett litet lejon i sin egen ficka. Men hon tvingas också ta läskiga beslut och övervinna sina rädslor. Först då förstår hon vad allt som gör ont beror på.

Följ bokstävernas och Elbas resa, både den hon gör inom sig och äventyret hon möter i Bokstävernas förtrollade land. Boken är 36 sidor fyllda med Mrs Mighettos karakteristiska akvarellmålningar.

... Jag blir rädd, men nyfikenheten tar beslutet åt mig. Med slutna ögon pressar jag lappen hårt mellan händerna. Försiktigt viskar jag landet med det konstiga namnet. Det går en stund och jag vågar knappt andas. Det känns som jag förvandlas till ett glas bubbelvatten. Det luktar plötsligt daggmask, som det gör efter regn, och när jag öppnar ögonen är jag omringad av berg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ensam i bokstävernas land
 2. +
 3. Drömdjur : en godnattresa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drömdjur : en godnattresa av Emily Winfield Martin (kartonnage).

Köp båda 2 för 304 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ensam i bokstävernas land. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En fantastisk ABC bok!
  Cissi, 12 mars 2019

  Den här speciella boken bjuder på ett äventyr för både barn och vuxna. En annorlunda ABC bok med en berättelse utöver det vanliga. Författarna tar oss med på en spännande resa i Bokstävernas land och lär oss något om det stora i livet, nämligen vänskapens magi. Boken är dessutom en perfekt present både för dess medkännande berättelse men också för de nästan obeskrivligt vackra illustrationerna. Rekommenderas varmt!

 2. Vackra illustrationer och underbart budskap
  Maya, 27 februari 2019

  "Ensam i bokstävernas land" är en bok med vackra illustrationer och fin handling med underbart budskap! Tilltalar många sinnen hos liten som stor!

 3. Ensam i Bokstävernas land
  Josephine , 27 februari 2019

  Äntligen har Mrs Mighetto skrivit sin första barnbok "Ensam i bokstävernas land".De magiska akvarellmålningarna tillsammans med bokens budskap ger jag likt allt annat de tar sig an ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Lonely in the Land of Letters

  Anna Sylvan, Malin Mighetto

  Lonely in the Land of Letters is a dreamy book for children 3-9 years old with attention to our alphabet but it is also a book about daring to challenge yourself. About the fact that loneliness is something you feel, not something you are. Elba is...

Bloggat om Ensam i bokstävernas land