Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-19
Förlag
Dystopia publishing
ISBN
9789198501216
Blodsmak (e-bok)

Blodsmak E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-08-19
95
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är december. Snön faller och svenskarna gör sig beredda för att gå hem och fira jul med sina familjer. Då händer något som ingen varit beredd på: En blodbuss rånas brutalt utanför Rönnskärsverken i Skelleftehamn. Det är det första i en serie rån som i folkmun kommer att kallas för det nya blodsvåldet. Blodbristen är ett faktum och alla undrar vad som händer och varför.

Lina jobbar natt som lokalvårdare på Södersjukhuset. Hon reagerar starkt på det som händer och bestämmer sig för att ta reda på vad som ligger bakom, något som visar sig vara både svårt och farligt.

Blodsmak är en deckare med övernaturliga inslag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blodsmak. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande bok med övernaturliga inslag
    Mikael S., 21 augusti 2019

    En välskriven och annorlunda spänningsroman med intressanta karaktärer, som utspelas på olika platser i Sverige. Den är mycket svår att lägga i från sig, när man har börjat läsa den. Rekommenderas varmt!!

  2. Spännande bladvändare
    Eva Annette Brentel, 21 augusti 2019

    Om du läst och tyckt om boken "Låt den rätta komma in", kommer du att älska Blodsmak. Eva Häggmarks bok sätter skickligt in vampyrerna i vår nutid och i vårt moderna samhälle. Vampyrernas utmaningar skildras på ett realistiskt sätt i kombination med en aktuell samhällsskildring och ett spännande persongalleri. Boken väcker funderingar som stannar kvar i sinnet långt efter att sista sidan är läst. Jag skulle personligen gärna vilja följa bokens huvudpersoner vidare. Författarens språk och förm... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Eva Häggmark