Knega kollega (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (163.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dödssynderna (del 5)
Inläsare
Hippas Eriksson
Utgivningsdatum
2020-01-28
Förlag
Hippas Productions
ISBN
9789198501889
Knega kollega (ljudbok)

Knega kollega (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-01-28
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Knega kollega är en bok om de där som ständigt smiter undan och de där som alltid måste prestera på topp. Latmaskar kontra prestationsprinsar och prinsessor.
Bror, Edit, Rune och Sissela arbetar på samma skola. Fyra totalt olika personer med fyra helt olika sätt att agera och reagera på.
Knega kollega är en berättelse om att göra allt eller inget, om när det värsta som kan hända händer, om psykisk ohälsa, om lättja och flit.

Knega kollega är en del av den femte boken i crossoverserien DÖDSSYNDERNA. Serien består av sju dubbelböcker - en om varje dödssynd. Varje dubbelbok kan läsas från två håll. Det är du som läsare som bestämmer vilken version du vill ha först - ungdomsupplevelsen Orka torka eller vuxenvarianten Knega kollega?
Alla böcker i serien utspelar sig bland ungdomar och vuxna på Höglandaskolan. I Orka torka följer du fyra klasskompisar. I Knega kollega följer du fyra kollegor.

Varje bok i serien DÖDSSYNDERNA vrider och vänder på en dödssynd i taget. Hur funkar vi människor? Hur blir vi som vi blir? Vad är ont och vad är gott? Vad är medfött och vad kan vi påverka? Vad gör vi för vår egen skull? Vad gör vi för andras? Var går våra gränser för vad som är ok? Vad visar vi utåt? Vad håller vi för oss själva? Alla har vi gått i skolan. Alla tror vi oss känna våra kompisar och kollegor. Men vad händer om vi skrapar lite på ytan och kommer in under skinnet?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Knega kollega