Lilla positionsboken : över åttio yinyogapositioner visade och beskrivna av Elisabeth Erlandsson Kaufmann (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2019-04-01
Upplaga
2
Förlag
Yoga Productions
Originaltitel
Lilla Positionsboken
Medarbetare
Kaufmann, Nina (form) / Kaufmann, Nina (foto)
Dimensioner
230 x 175 x 20 mm
Vikt
883 g
SAB
Rai
ISBN
9789198502619

Lilla positionsboken : över åttio yinyogapositioner visade och beskrivna av Elisabeth Erlandsson Kaufmann

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-04-01

Slutsåld

Lilla Positionsboken är en yinyoga-uppslagsbok med ett stort antal yinyogapositioner att välja bland. Utförande, verkan, kontraindikationer och alternativ beskrivs. Till varje position finns minst en bild. Vidare finns förslag till utjämningspositioner, tabeller som visar ryggradens läge och vilka delar som sträcks ut i olika positioner samt förslag till sekvenser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lilla positionsboken : över åttio yinyogapositioner visade och beskrivna av Elisabeth Erlandsson Kaufmann. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tveksam

    Först finns det 80 yinyoga positioner? Den börjar bra med de vanligaste yinyoga-positionerna. Sen blir den rörig. Saknar litteraturhänvisning. Men upplägget är bra med beskrivning vad man ska tänka på och vad positionerna är bra för.

  2. Håller vad den lovar
    Erika Margareta Lindh, 5 december 2019

    Boken innehåller massor av yinyogapositioner, inklusive lättare och svårare varianter. Till varje position finns både bild och utförlig teoretisk beskrivning. I början finns en kortfattad information om vad yinyoga är, och den är i kortaste laget, den osäkre kanske behöver lite extra info från annat håll som komplement. I slutet finns ett antal färdiga program för många olika behov. Men man får också tillräckligt med kunskap för att kunna sätta ihop sitt eget program. Läsaren skonas från utry... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner