Soloäventyr till sjöss (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
161
Utgivningsdatum
2020-05-14
Upplaga
1
Förlag
Ocean Dream
Dimensioner
247 x 191 x 15 mm
Vikt
614 g
SAB
Na.07
ISBN
9789198506969
Soloäventyr till sjöss (inbunden)

Soloäventyr till sjöss

Inbunden Svenska, 2020-05-14
301
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan en 55-årig kvinna med endast en femdagars seglingskurs kasta loss och ge sig iväg genom Europa? Utan slutdatum och utan att veta vad hon kommer hem till? Vågar hon verkligen ge sig av ensam?

Ann-Mari har en dröm. En längtan efter att släppa alla måsten och ge sig ut på äventyr till sjöss. Ensam i sin 24 fots segelbåt. Som egen företagare med sju dagarsvecka utan riktig semester har det inte funnits möjlighet. Förrän nu...

En kall morgon i april gör Ann-Mari verklighet av sin dröm och lämnar Linköping. Målet är värmen och av kopplingen i Medelhavet. Över öppet hav och genom vindlande kanaler. Men det går inte riktigt som planerat.

I Soloäventyr till sjöss delar Ann-Mari Brengdahl med sig av sina äventyr och missöden och visar hur man med en positiv attityd kan omvandla problem till äventyr. En feelgood bok om att ibland våga vara ensam och få ut det bästa av livet även om det inte alltid blir som man tänkt sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Soloäventyr till sjöss
  2. +
  3. Ett år utan skor : en familj på äventyr

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett år utan skor : en familj på äventyr av Thomas Veber, Margareta Veber (häftad).

Köp båda 2 för 592 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »