Utmaningen : en nästan omöjlig segling från Mallorca till Skanör (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2021-05-19
Upplaga
1
Förlag
Ocean Dream
Dimensioner
210 x 140 x 13 mm
Vikt
305 g
SAB
Prcda
ISBN
9789198506976
Utmaningen : en nästan omöjlig segling från Mallorca till Skanör (häftad)

Utmaningen : en nästan omöjlig segling från Mallorca till Skanör

Häftad Svenska, 2021-05-19
285
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
När Thomas och familjen i januari 2020 köper en segelbåt på Mallorca, är drömmen att segla i Medelhavet. Men när världen två månader senare stänger ner, spricker drömmen. Den nya båten blir lika otillgänglig som om den låg på havets botten, och den extremt dyra hamnplatsen på Mallorca kommer snart ruinera familjen.

Under en tid när alla andra stannar hemma, tvingas Thomas iväg till Spanien med tre vänner för att segla hem sin nya båt. Seglingen går inte som förväntat. Dåligt väder, stängda hamnar och problem med namnet på den nya båten skapar utmaningar. Men oceanen bjuder också på stora upplevelser, livsdrömmar och insikter.

Utmaningen - en nästan omöjlig segling från Mallorca till Skanör handlar om hur tre män och en kvinna seglar runt om ett Europa i kris. Den handlar om att hitta lösningar, när utmaningarna växer, och om att vända dåliga situationer till något bra.

Precis som vanligt, skildrar Thomas genom sin positiva ton glädjen med att vara på havet och att få leva ombord på en båt under en lång havssegling, trots att det vid första anblicken är en omöjlig resa, han ger sig ut på.

När det blåser är Thomas Veber inte den som bygger vindskydd. I stället konstruerar han väderkvarnar och griper de möjligheter som livet bjuder på. Han har både tillsammans med familjen och ensam genomfört en hel rad långseglingar. Han har skrivit flera maritima böcker och håller föredrag om segling och reseäventyr.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utmaningen : en nästan omöjlig segling från Mallorca till Skanör
  2. +
  3. Ett år utan skor : en familj på äventyr

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett år utan skor : en familj på äventyr av Thomas Veber, Margareta Veber (häftad).

Köp båda 2 för 556 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Thomas Veber