Två slipsar : en kontorsroman (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2020-01-24
Upplaga
1
Förlag
Tusculum Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789198513585
Två slipsar : en kontorsroman (inbunden)

Två slipsar : en kontorsroman

Inbunden Svenska, 2020-01-24
179
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I Två slipsar - en kontorsroman, möter vi Konrad Bayer som är administratör i organisationen. Han uppskattar sitt arbete, bär ofta slips, men längtar också till pensionen. Han omges av cheferna Becker och Breitner, och kollegerna Baumstark, Beckman, Brautigan och Buch. Organisationens processer ska präglas av tillit, transparens och tydlighet. Men allt är inte frid och fröjd. Många kolleger är missnöjda med kontorstillvaron. En dag får Konrad en idé som överraskande förändrar villkoren för honom på arbetsplatsen.
Christer Hermansson har varit verksam som författare i trettio år. Han är född 1963 och Två slipsar är hans sjuttonde bok. Christer Hermansson debuterade 1990 med prosaboken Inklination. Hermansson har skrivit om kommunal kulturadministration, bibliotek, familj, kärlek och olika slags relationer. Hans böcker har av kritiker och läsare benämnts som humoristiska, ironiska och satiriska. Tusculum Förlag har tidigare utgivit Varför har inte fler bibliotekarier läderbyxor?, Ich bin ein Bibliothekar! och Kulturchefen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Två slipsar : en kontorsroman
  2. +
  3. Pappa Luigi betraktade mina smala handleder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pappa Luigi betraktade mina smala handleder av Christer Hermansson (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Två slipsar : en kontorsroman