Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
242
Utgivningsdatum
2023-10-01
Förlag
Encourager
Medarbetare
Hallberg, Jonny (form) / Svensson, Marcella (foto)
Illustratör/Fotograf
Charlotte Cronquist
Dimensioner
30 x 200 x 150 mm
Vikt
400 g
ISBN
9789198518023

Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2023-10-01
229
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet är en bok för dig som är nyfiken på vad tantra är och som själv vill pröva olika tantriska tekniker, övningar och meditationer.
Tantra är en hel livsfilosofi och boken fokuserar de delar av tantra som kan bidra till att du får ett roligare, mer inspirerande och mer njutningsrikt sexliv.

Hemligheten med tantra är att den bygger på medvetenhet och närvaro och att du möter din egen och andras kroppar med alla dina sinnen. Tantrans tre grundpelare är andning, ljud och rörelse.

Så småningom kan du upptäcka att tantriskt sex också kan bli en andlig väg, där du dels lär dig känna av din egen och andras sexuella energi och dels kan få upplevelser av att ha sex med det gudomliga.
Boken består av tre delar, där de två första berättar om vad tantra är och den tredje handlar om hur du kan praktisera Lekfull tantra.

Charlotte Cronquist är författare, relationscoach och skapare av Lekfull tantra, som också finns som helgkurs, parkurs, workshop och onlinekurs.
Hon har bland annat skrivit böckerna "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft" och "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Hon driver intervjupodden charlottepodden och har en välbesökt blogg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet
  2. +
  3. Kamasutra : njutningens sköna konst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kamasutra : njutningens sköna konst av Eleanor McKenzie (inbunden).

Köp båda 2 för 407 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charlotte Cronquist

  • 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap

    Charlotte Cronquist

    100% Charlotte - Ta ditt inre ledarskap handlar om att acceptera och älska alla delar av dig själv. Du får följa med på Charlotte Cronquists livsresa, där hon generöst delar med sig av episoder som har format hennes liv. I dag är hon övertygad om ...