Tyrannen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Den mörka sidan (del 6)
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2019-04-10
Förlag
Mikael Nabrink AB
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
211 g
SAB
Hc
ISBN
9789198518900
Tyrannen (pocket)

Tyrannen

(5 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2019-04-10
59
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den mörka sidan - Tyrannen, del 6
Sedan en tid har Martin Nordvall tagit time out från sitt arbete som forskare. Istället vill han ägna sig åt sitt författarskap samt åt ett styrelseuppdrag i en familjeägd bank. Vid sidan av sin seriösa fasad levererar han kokain till sina vänner i samhällets toppskikt både i och utanför Sverige. En verksamhet han sköter diskret och som det är få som känner till. Med hjälp av de rätta kontakterna lyckas han med det som för de flesta anses vara en omöjlighet. Efter en tid kantat av tragedier och bekymmer, hoppas han nu på en tillvaro i lugn och ro. Men verkligheten vill något annat. Återigen dras han in i händelser omgärdade av dramatik och intriger som för några slutar med ond bråd död. Kriminalromanen Den mörka sidan - Tyrannen är den sjätte fristående delen i serien om Martin Nordvall.

MIKAEL NABRINKFå människor har varit med om så mycket i sitt liv som Strömstadsbördige Mikael Nabrink. I sina roller som bankchef, racerförare, pilot, entreprenör, äventyrare och mycket annat, har han skaffat sig stor livserfarenhet. Något som inte oväntat kommer till nytta i hans nuvarande roll som författare och föredragshållare. I bokserien Den mörka sidan skapar han spännande och underhållande kriminalromaner, där han även gläntar på dörren till miljöer som få kommit i kontakt med. Dessutom kryddas storyn av att huvudpersonen Martin Nordvall, känd och framgångsrik forskare och författare, genomgått en personlighetsförändring efter en familjetragedi, vilket får honom att begå handlingar som tidigare i livet varit otänkbara. 
Conny Åquist, journalist
 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tyrannen
 2. +
 3. Mörkret

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mörkret av Ragnar Jónasson (pocket).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Tyrannen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Berörande bok!!!!!
  Elisabeth , 2 juni 2019

  Den här pocket utgåvan gjorde mig upprörd till den grad så att jag tvingades pausa min läsning i en vecka. Författaren berör något som tystas ner i Sverige hur banker kan bete sig mot små företagen och privatpersoner. Banken är vår bästa vän när allt går bra, men de kan snabbt förvandlas till en mardröm. När de gäller kokain så verkar de som att höjdarna i samhället tycker att det är okej att inta kokain. Boken speglar tyvärr dagens samhälle och kan säkert användas på polishögskolan för beskr... Läs hela recensionen

 2. Trovärdig och spännande bok!
  Anonym , 15 maj 2019

  Boken har en trovärdig story som belyser aktuella ämnen som kriminalitet och besatthet av makt. Även att man får följa hur det kan se ut när det smugglas kokain gör att man fastnar helt i boken. Författaren vet verkligen sin sak och jag rekommenderar till ALLA att läsa boken.

 3. Spännande läsning och njutning.
  Jansen 57, 14 maj 2019

  Tyrannen är en spännade och underhållande bok. Man får följa Martin Nordvall när han hamnar i dramatiska händelser som inte alltid slutar så väl.

 4. Härlig läsning i sommar!
  Hermine65, 14 maj 2019

  Härligt spännande och underhållande bok som verkligen passar till avkoppling från vardagen. Jag kan absolut rekommendera att man tar med den på semestern!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Mikael Nabrink

 • Vreden

  Mikael Nabrink

  Den mörka sidan - Vreden, del 1, ISBN 9789198382037   När forskaren och författaren Martin Nordvalls familj råkar ut för en tragisk händelse, förvandlas den annars så trygga vardagen till en mardröm för Martin. Från att ha varit en hederlig o...

Bloggat om Tyrannen