Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
2020-03-20
Förlag
Mikael Nabrink AB
Dimensioner
180 x 140 x 15 mm
Vikt
249 g
SAB
Qdfjb
ISBN
9789198518917
Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv (inbunden)

Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-03-20
134
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Katten & Jag - En katts betydelse för en människas liv. Vid en snabb och ytlig betraktelse är boken om en man och hans katt, en rar historia om vad ett litet djur kan betyda för en vuxen människa. Men berättelsen stannar inte där, utan går djupare än så.
Mikael Nabrinks text rör sig bortom det materiella och söker sig in i våra allra djupaste känslor, nämligen kärleken. Den kärlek som tillåter allting, tror allting, hoppas allting och uthärdar allting.
Tillsammans med härliga färgbilder på katten Masse, är boken en källa till glädje och eftertanke för alla som älskat och älskar en katt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv
 2. +
 3. Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om katten själv får välja : så blir du den perf... av Susanne Hellman Holmström (inbunden).

Köp båda 2 för 353 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Katten & Jag - en underbar bok
  Hermine65, 1 december 2020

  Älskade denna boken från början till slut. Det går inte att vara oberörd av Mikael Nabrinks beskrivning av hur han älskar Masse och vad katten har betytt och fortfarande betyder för honom. Den kärleken är gränslös. Boken visar också på hur underbart villkorslös kärleken till och från ett djur kan vara, den lycka ett djur kan ge människan. Det är en underbar bok, både text- och bildmässigt, jag rekommenderar den varmt!

 2. Fantastisk skilldring!
  Johan T, 31 augusti 2020

  En otroligt vaacker skilldring om den gripande relationen mellan människa och katt. Nabrink har lyckat få läsaren att bli helt paralyserad av historien och boken varvas med glädje och tårar, en bok som ingen bör missa!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mikael Nabrink

 • Tyrannen

  Mikael Nabrink

  Den mörka sidan - Tyrannen, del 6 Sedan en tid har Martin Nordvall tagit time out från sitt arbete som forskare. Istället vill han ägna sig åt sitt författarskap samt åt ett styrelseuppdrag i en familjeägd bank. Vid sidan av sin seriösa fasad leve...

 • Vreden

  Mikael Nabrink

  När forskaren och författaren Martin Nordvalls familj råkar ut för en tragisk händelse, förvandlas den annars så trygga vardagen till en mardröm för Martin. Han förvandlas från att ha varit en hederlig och respekterad medborgare som alltid gjort r...