Kärleksbarnet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
103
Utgivningsdatum
2020-12-14
Förlag
Kulofri förlag
Dimensioner
210 x 148 x 7 mm
Vikt
236 g
SAB
Hc
ISBN
9789198519846

Kärleksbarnet

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2020-12-14
209
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Berättelsen om kärleksbarnet är tre kvinnors relation till det från olika generationer. Historien utspelar sig i en liten by utanför Jönköping som bara några få människor i världen känner till. Elsa föds där 1923 med en utstakad väg framför sig. En vårdag finner hon ett par gamla dansskor som någon glömt. När hon tar dem på sig får hon kontakt med något nytt inuti sig själv. Skorna tar henne till höjder men också till outgrundlig sorg.
För att överleva flyr hon in i sin egen värld. Ifrån den blickar hon ständigt ut mot skogskanten efter räven som smyger mellan träden. Eller mot ladan där en ensam fjäril fladdrar. Den tysta smärtan inom henne lever ett eget liv men sätter spår utanför. Sorgen kryper i väggar och knäpper i fogar.
De gamla dansskorna, som ingen riktigt minns var de kommer ifrån, hjälper Elsa med tiden att möta sig själv. Då återstår inget annat än att berätta vad som en gång hände. Sanningen släpper kärleksbarnet ut i ljuset.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kärleksbarnet
  2. +
  3. Hjärtat i båten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärtat i båten av Britt-Inger Lindberg (inbunden).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Britt-Inger Lindberg

  • Hjärtat i båten

    Britt-Inger Lindberg

    Med min historia och poesi vill jag berätta vad vi lyckligtvis hann uppleva tillsammans där ute på havet. Jag och min pappa mötte varandra på riktigt några varma dagar i hans fina träbåt. Vi möttes för att skiljas. Berättelsen handlar om utmaninge...