Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2019-03-18
Upplaga
1
Förlag
Under The Kite Publishing
Medarbetare
Stenmark, Kris Kite (red.) / Beckman, Peter (form)
Dimensioner
220 x 180 x 12 mm
Vikt
347 g
SAB
Qbm
ISBN
9789198525007
Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit (häftad)

Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit

Häftad Svenska, 2019-03-18
248
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Drömmer du om att slå igenom?

Vill du ha kunskap och verktyg att nå din publik?

Scenen är din - Gör ditt varumärke till en hit, är en pedago gisk och personligt skriven handbok för dig som vill stärka ditt varumärke och nå ut. Innehållet i boken riktar sig även till dig som vill arbeta med att bygga och marknadsföra andras publika varumärken.

I dagens medielandskap behöver vi själva ta hand om vår PR och marknadsföring, inte minst via sociala medier. Det gäller såväl artister, konstnärer, skådespelare, författare, före läsare, idrottsutövare, som den enskilda företagaren.

PR-strategen och beteendevetaren Anna Moore har hjälpt hundratals artister och företagare att nå en större publik. Hon tänder stjärnor på himlen och får debutanter att lyfta till näs ta nivå med hjälp av mediaträning, coachning och PR- strategier. Av erfarenhet vet hon, att även om du sitter på en fantastisk idé eller har en talang utöver det vanliga, behöver du en strategi för att nå din dröm.

Genom att följa Annas modell får du verktygen hur du bygger ett hållbart publikt varumärke med målet att synas, höras och nå ut. Förutom att du får lösningar och handfastatips på hur såväl traditionell PR som sociala medier angrips, delar flera kända artister med sig av sina egna erfarenheter. Du får en unik inblick i hur PR-arbetet bakom kulisserna i musikbranschen går till.Är du redo? Scenen är din!

Anna Moore har arbetat på flera av de stora musikbolagens ledande befattningar inom PR och marknadsföring. I dag driver hon PR-bolaget Moore To Be. Anna är en flitigt anlitad föreläsare och lärare på olika musikutbildningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit
  2. +
  3. De 7 goda vanorna : grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt De 7 goda vanorna : grunden för personlig utvec... av Stephen Covey (häftad).

Köp båda 2 för 490 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Moore

Bloggat om Scenen är din : gör ditt varumärke till e...