Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team (ljudbok)
På topplistor
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (257.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunnel Ryner
Utgivningsdatum
2023-09-15
Förlag
Lyfta Förlag
ISBN
9789198525243

Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team Ljudbok

(25 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-15

Styckköp

159
Finns även som
 • Skickas på måndag
  249
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  149
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  149
Visa alla 3 format & utgåvor
Vill du ha mer energi och glädje i livet, stärka dina relationer och få fram det bästa i dig själv och andra?

Vill du bidra till stolthet, arbetsglädje och goda resultat i ditt team?

HITTA RÄTT är en unik guide för dig som vill skapa positiv förändring i ditt eget och andras liv.

Gunnel Ryner har plockat guldkornen från styrkebaserade metoder som Lösningsfokus, Appreciative Inquiry och Positive Deviance och forskning inom positiv psykologi och styrkepsykologi.

Resultatet är en skattkista fylld av konkreta verktyg för att se och förstärka det goda, hitta lösningar, tillvarata styrkor, lära av framgångar och bygga utveckling på det som fungerar bra.

Följ med på en spännande upptäcktsresa där du lär dig att:

Hitta rätt hos dig själv
Hitta rätt hos andra
Hitta rätt i livet
Hitta rätt på jobbet

Gunnel Ryner är beteendevetare och en av Sveriges främsta experter på styrkebaserat arbetssätt. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och har under de senaste 15 åren inspirerat tiotusentals människor att skifta fokus från problem till styrkor och lösningar. HITTA RÄTT är hennes tredje bok.

#psykologi #motivation&inspiration #självhjälp #positivttänkande #ledarskap #inspirerande #relationer #lycka #arbetslivet #kommunikation #teamwork #populärvetenskap #informativ #ögonöppnande #lärorik
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok.
  Sanna, 19 maj 2024

  Smarta ideer och personligt utvecklande och upplyftande bok. Så bra. Lever numera efter devisen att hitta rätt istället för att leta fel. Rekommenderas.

 2. Över förväntan
  P, 6 april 2024

  Djup och handlar om att se positivt utan att förneka verkligheten. Byta språk och utgångspunkt. Att oftare fokusera på det vi lyckas med och ta lärdom av det för att lyckas fler gånger istället för att bara fokusera på dom gånger vi misslyckats och hur vi undviker att misslyckas igen.

 3. En guldgruva för att öka sitt välmående
  Betsy K, 11 oktober 2023

  Kan inte nog rekommendera den till alla som vill få in mer glädje, hopp och energi i sina liv. Inget klämkäckt. Inget överdrivet. Utan bara rakt av ett strategiskt tänk för att uppnå mer välmående i livet och - på jobbet. Hoppas många chefer läser den.

 4. Boken Hitta rätt
  Lisa, 8 oktober 2023

  Boken upplevs tjatig och upprepande, samma meningar om och om igen hela tiden, därför blir det tråkigt och väldigt tjatigt, tyvärr.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Gunnel Ryner

 • Släng problemglasögonen : starta en positiv revolution!

  Gunnel Ryner

  Succéboken - nu i ny, reviderad utgåva! Vill du ha en arbetsplats präglad av stolthet, inspiration och kreativitet, där ni tillsammans når exceptionella resultat? Vill du ta vara på styrkor och lära av tidigare framgångar, både som individ och i d...

 • Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv

  Gunnel Ryner

  Är du trött på att kämpa i uppförsbacke och motvind och att ständigt förlita dig på din egen viljestyrka, motivation och självdisciplin? Vill du lära dig ett smartare och enklare sätt att få det liv, och arbetsliv, du drömmer om? Gunnel Ryner...