Bland brädor och kladdkakor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2019-05-20
Upplaga
1
Förlag
Funkibator förlag
Medarbetare
Fransén, Lars (form)
Illustratör/Fotograf
Love Nordmark
Dimensioner
215 x 154 x 8 mm
Vikt
227 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198525939
Bland brädor och kladdkakor (inbunden)

Bland brädor och kladdkakor

Inbunden Svenska, 2019-05-20
109
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
- Jaaa! Jag vet hur jag kan hjälpa pappa! utropar Cissi. Snabbt ringer hon efter morfar som kommer med verktyg och ett släp lastat med brädor! Nu ska det byggas och det gäller att hinna klart i tid. Men vad bygger de och hur kommer det sluta? Kan morfar verkligen bygga som han sa? En sak är iallafall säker, han är expert på att baka kladdkaka.

Therese Sturebrand är född 1990 i Oskarshamn, men bor nu i Kalmar tillsammans med sina två döttrar.

Skrivargnistan tändes tidigt när en bibliotekarie förklarade hur böcker blir till. Från och med den dagen visste Therese att hon ville bli författare. Hon skriver idag allt från fantasy och sagor till texter om mobbing och psykisk ohälsa.

Therese som har EDS, MS, Borderline och PTSD använder skrivandet som ett sätt att hantera sina diagnoser. Hon får också inspiration av sin omgivning. Det som sätter igång fantasin kan vara en artikel i tidningen eller något hennes barn sagt. Hon fascineras över hur karaktärer kan ta handlingen åt ett annat håll än planerat och överraska henne som författare.

Therese har tidigare blivit publicerad i antologier, men Bland brädor och kladdkakor är hennes debut som barnboksförfattare.

Love Nordmark är född 1998 och bor i Växjö. Till vardags arbetar han som illustratör. Intresset för att illustrera tar dock inte slut när han kommer hem för dagen. Love har alltid projekt igång och älskar att skapa, just nu är det en kortfilm som växer fram. Inspirationen hittar han allra helst på en promenad, det är något med att komma ut som alltid ger honom mycket idéer. Andra stora intressen är film, tv-serier och musik.

Love är självlärd och dras till starka färger. Han lägger gärna mycket tid på de och experimenterar tills han är nöjd. Får han välja blir det bilder på människor och andra varelser, hellre än byggnader och bilar.

Love har tidigare illustrerat boken Choice och Brainy möter framtiden, som riktar sig till mellanstadieelever och deras lärare. Bland brädor och kladdkakor är titeln på hans andra bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bland brädor och kladdkakor
  2. +
  3. Choice och Brainy möter framtiden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Choice och Brainy möter framtiden av Linn Andergren (häftad).

Köp båda 2 för 423 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »