Gravliden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2021-04-03
Förlag
Wela Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 12 mm
Vikt
223 g
SAB
Hc
ISBN
9789198529630
Gravliden (häftad)

Gravliden

Häftad Svenska, 2021-04-03
159
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Linda började aldrig på universitetet. I stället blev hon kvar i Granliden, inlandsbyn som är så tråkig att den kallas Gravliden, där hon bor med sin svartsjuke pojkvän. Hon jobbar på ICA och har få vänner.
En gång varje år går hon upp på berget där hennes far dog och försöker förstå vad som hände. Det här året blir besöket inte som vanligt. Underliga saker börjar hända och Linda förstår gradvis att okända makter kämpar om byn och dess invånare. Hon hamnar själv mitt i kampen och möter en ondska som hon aldrig hade kunnat tänka sig. Och onda krafter finns även bland de levande i byn.
När sommaren äntligen kommer är den drömlikt vacker men i de ljusa nätterna väntar straffet för brott som begicks tvåhundra år tidigare. Linda tvingas till slut möta sina värsta demoner.

KG Johansson är välkänd som författare till en mängd musikläroböcker samt som översättare av alla de stora science fiction-författarna: Asimov, Dick, Vance, Clarke, LeGuin och många andra. Från 1978 var han lärare vid Musikhögskolan i Piteå där han innehade en professur i rockmusik tills han hösten 2006 bestämde sig för att bli frilansande skrivare på heltid.
KG Johansson är flerfaldigt prisbelönad som författare, bl.a. med Piteå Kulturpris 2016.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gravliden
  2. +
  3. Googolplex

De som köpt den här boken har ofta också köpt Googolplex av K G Johansson (cd-bok).

Köp båda 2 för 484 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kg Johansson