Vilda barn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
209
Utgivningsdatum
2020-11-25
Upplaga
2
Förlag
Domeratzky Förlag
Dimensioner
18 x 195 x 135 mm
Vikt
440 g
ISBN
9789198531848
Vilda barn (inbunden)

Vilda barn

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-11-25
240

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vilda barn är berättelsen om föräldracoachen Maria Bordas egen resa som förälder. Det är en inspirerande samling texter om livet med barn, amning och närhet utifrån såväl vetenskapliga som personliga perspektiv.

Texterna är till största del hämtade från Bordas blogg "Vilda barn" som drevs mellan 2009-2014, men boken innehåller också nyare material och ett bonuskapitel med recept och pyssel.

Det här är texter som rymmer kunskap, råd och vägar till ett nära föräldraskap, och om modet att våga lita till sig själv och stå upp för sitt barn. En berättelse om olika kulturer och världsbilder, om frigörelse från normer och omgivningens förväntningar, och om ett barns fantastiska uppväxt.

Vi får följa med från öppna landskap vid Norges nordkust via nomadliv i Sydamerika till Oresundsregionens hektiska tempo. Varje plats och erfarenhet bidrar med nya perspektiv, men filosofin är alltid densamma; "om vild är motsatsen till lydig så väljer jag vild".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vilda barn
  2. +
  3. Känn ditt barn : lyhört föräldraskap för nyblivna familjer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känn ditt barn : lyhört föräldraskap för nybliv... av Maria Borda, Türkan Karaman (inbunden).

Köp båda 2 för 483 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vilda barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Alla föräldrars måste
    Maddy , 23 december 2020

    Jag följde Maria redan när hon hade en blogg under 2010 och hon förändrade då min syn på hur vi behandlar våra barn. Är så glad över att ha hennes ord sparade i en bok nu. Denna ska ges vidare när/om mina barn får egna barn.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Borda