Mindful Home : Fyll ditt hem och liv med ny energi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-11-19
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Sigur¿ardóttir, Sigrí¿ur (form) / Alfredsson, Andreas (foto)
Illustratör/Fotograf
Robin Henriksson
ISBN
9789198534702
Mindful Home : Fyll ditt hem och liv med ny energi (inbunden)

Mindful Home : Fyll ditt hem och liv med ny energi

Inbunden Svenska, 2019-11-19
185 209 Du sparar 24 kr!
Kommer snart. Förboka gärna.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Mindful Home - Fyll ditt hem och liv med ny energi är en aktiv guide som lyfter heminredning till en helt ny nivå, ger den inredningsintresserade nya kunskaper och mängder av verktyg att frigöra gamla energier, skapa sitt drömhem och se nya möjligheter komma in i livet.

I sin debutbok vill Charlotte Hagelin medvetandegöra vilka energier som finns i vårt hem. Hon skriver om hur vi med hjälp av olika metoder kan skapa ett hem som ger oss mer energi, som stödjer oss i livet och som ger möjlighet att reflektera kring vad en ökad livskvalitet skulle innebära. Genom en steg-för-stegmetod får läsaren hjälp att skapa ett hem som rymmer kärlek och kreativitet, där själen får utrymme och har en självklar plats i det dagliga livet. Det handlar om att våga börja drömma och få syn på det som är viktigt för oss och medvetet, aktivt och stegvis börja röra oss mot det livet vi verkligen vill leva. Livet har större planer för oss än vi kan tänka ut själva. Bara vi vågar släppa taget och ha tillit!

Metoden är tydlig och guidar läsaren, steg för steg, till att nå sina mål genom att bland annat rensa, organisera, underhålla, skapa en helig plats och sätta medvetna intentioner i varje rum. Charlotte lär dig hur du skapar bättre energier i ditt hem, ökar din inre kraft och uppgraderar ditt liv! Läs om Feng Shui, de fem elementen, balansen mellan yin och yang, om våra sinnen och vår intuition, Vastu Shastra yoga for design, om hemmets olika rum, hållbar inredning och om hur du skapar en helig plats i ditt hem. En inspirationsguide till hur du medvetet kan skapa positiva och hållbara förändringar i livet.

Charlotte Hagelin har studerat Feng Shui i USA och har länge arbetat med inredning med uppdrag för både privatpersoner och företag. Charlotte är också diplomerad holistisk hälsocoach och mindfulnessinstruktör, ledarskapscoach, träningsinstruktör och hud- och spaterapeut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mindful Home : Fyll ditt hem och liv med ny energi
  2. +
  3. Städglädje med Marléne Eriksson : rent hemma, städa med naturens egna medel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Städglädje med Marléne Eriksson : rent hemma, s... av Marlene Eriksson, Eva Nyqvist (häftad).

Köp båda 2 för 281 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mindful Home : Fyll ditt hem och liv med ...

Bokvideo