Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Serien Utan Samvete
Utgivningsdatum
2019-11-29
Förlag
Förlaget NyBok.nu Stockholm
ISBN
9789198539202
Utan Samvete (e-bok)

Utan Samvete E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-11-29

Styckköp

32

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kortrecension
"Tack Per, för en bra och spännande politisk deckare om ett parti snarlikt Sverigedemokraterna som heter Svenska Nydemokraterna. Partiet har kopplingar till grov och tung brottslighet bl.a. genom en MC-klubb som hjälper dem. Närvarande är alla kopplingar till det högerextrema. Hatet och hungern efter att sko sig ekonomiskt på alla sätt, utan att ha något samvete. Precis som SD håller på. De har satt på sig kostym men det bruna är kvar. Det är tydliga och otäcka kopplingar till samtiden.
Rekommenderar alla att läsa den."

Simon Andersson/Sölvesborgs SD-styre under luppen

Baksidestext:

blir utsatt för sexuella övergrepp i tonåren och har nu i vuxen ålder bestämt sig för att söka rätt på gärningsmannen och hämnas. Kort därpå omkommer hon i vad som ser ut som en olycka. Hennes vänner anar att allt inte står rätt till och börjar snoka.
De två kvinnorna, journalisten Astrid och IT-experten Karin, som bor tillsammans, följer spåret parallellt med poliserna Berger och Svenstorp. Lasse, en ung kille med rötter i ett mc-gäng, har hoppat av från den kriminella världen och deltar i jakten. Han har erfarenhet av grov brottslighet och vågar agera på ett sätt de andra inte ens kan drömma om.
Spåret leder dem snabbt till det nationalistiska partiet Svenska Nydemokraterna och en härva av grov brottslighet och svarta pengar. Vem styr och ställer, vem har makten i bakgrunden? Känner partiledaren Jimmy Carlsson till vad som pågår?
En aktuell och spännande thriller som utspelar sig i Sverige i nutid. Boken finns även som ljudbok där böcker säljs på nätet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Hallén