Utan samvete (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (183.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Utan samvete (del 1)
Inläsare
Per Hallèn
Utgivningsdatum
2019-11-16
Förlag
Förlaget NyBok.nu Stockholm
ISBN
9789198539219
Utan samvete (ljudbok)

Utan samvete Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-11-16

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Åsa blir utsatt för sexuella övergrepp i tonåren och har nu i vuxen ålder bestämt sig för att söka rätt på gärningsmannen och hämnas. Kort därpå omkommer hon i vad som ser ut som en olycka. Hennes vänner anar att allt inte står rätt till och börjar snoka. De två kvinnorna, journalisten Astrid och IT-experten Karin, som bor tillsammans, följer spåret parallellt med poliserna Berger och Svenstorp. Lasse, en ung kille med rötter i ett mc-gäng, har hoppat av från den kriminella världen och deltar i jakten. Han har erfarenhet av grov brottslighet och vågar agera på ett sätt de andra inte ens kan drömma om.
Spåret leder dem snabbt till det nationalistiska partiet Svenska Nydemokraterna och en härva av grov brottslighet och svarta pengar. Vem styr och ställer, vem har makten bakgrunden? Känner partiledaren Jimmy Carlsson till vad som pågår?

En aktuell och spännande thriller som utspelar sig i Sverige i nutid. Boken finns även som e-bok där böcker säljs på nätet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Utan samvete. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Politisk deckare, en ny genre!
    Björn Frändegård, 21 december 2019

    Utan samvete är en bra, spännande deckare, men unik genom att den tar upp Sverigedemokraterna. I boken finner vi hur brottsligheten i partiet och partiets extrema och odemokratiska bakgrund påverkar det politiska spelet.
    Jag tror att vi framöver kommer att få många politiska deckare och på så sätt är Utan samvete en bra föregångare. Läs eller lyssna till den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Per Hallén