Call of Cthulhu Sverige. Väktarens handbok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Call of Cthulhu Sverige
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2020-08-24
Förlag
Eloso Förlag
Medarbetare
Algstrand, Dan (form)
Illustratör/Fotograf
Ola Larsson
Dimensioner
288 x 222 x 25 mm
Vikt
1507 g
SAB
Rdc
ISBN
9789198542004

Call of Cthulhu Sverige. Väktarens handbok

Inbunden,  Svenska, 2020-08-24
570
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Du är Väktaren av de uråldriga hemligheterna - eller som vi kallar det, spelledaren. Gör världen till din egen och skapa ett svenskt 1920-tal i mythosanda.

Det klassiska och älskade rollspelet Call of Cthulhu får nu sin första svenska utgåva någonsin. I Väktarens handbok finns alla regler kopplade till spel på 1920-talet utförligt beskrivna och översatta, och i viss mån anpassade för svenska förhållanden. Färdigheter och yrken är varsamt modifierade för att försvenska känslan, och i sektionen om mystiska böcker återfinns Purpurbibeln från trettioåriga kriget och Grillska Luntan, ostindiska kompaniets redogörelser för det obehagligt övernaturliga de fann i fjärran österns hav.

Spelsystemet är BRP, välkänt för många svenskar ända sedan Drakar och Demoner-tiden, men utvecklat till sjunde utgåvans regler för Call of Cthulhu. Boken innehåller helt nya sektioner som ersätter det engelska materialet för att sätta miljön till svenskt 1920-tal istället för i nordöstra USA. Tidsenlig fakta och svensk mythos ger en helt egen och unik prägel på den svenska utgåvan. Licensierat av Chaosium.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Call of Cthulhu Sverige. Väktarens handbok
  2. +
  3. Call of Cthulhu Sverige. Utredarens handbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Call of Cthulhu Sverige. Utredarens handbok av Jonas Larsson Olanders (inbunden).

Köp båda 2 för 1054 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonas Larsson Olanders