Fallet Cornelia Karlsson
Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Serie
Fallet Cornelia Karlsson
Utgivningsdatum
2019-12-17
Upplaga
1
Förlag
Eloso Förlag
SAB
Hc(s)
ISBN
9789198542042
Fallet Cornelia Karlsson

Fallet Cornelia Karlsson

Övrigt Svenska, 2019-12-17
316
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Tre böcker i kassett med "Jag såg henne i receptionen idag", "En man av stil och smak", samt nya boken "Krig! Barn!" Anders Fagers serie om Cornelia Karlsson är en kosmiskt skräckfylld resa i ett Stockholm som liknar vårt eget men där den viskande mannen vill att Cornelia ska öppna porten mellan stjärnorna.

Jag såg henne idag i receptionen är första delen där vi möter partyprinsessan, kändisbarnet Cornelia, en ung kvinna, en häxa som börjar höra en röst som viskar i vinden.

I En man av stil och smak möter vi CeO Molin som stjäl böcker från sin arbetsplats på Kungliga Biblioteket, böcker med förbjuden kunskap om det som finns där ute. Under tiden pågår den andra ritualen som ska öppna porten mellan stjärnorna.

Krig! Barn! handlar om hur Cornelia Karlsson och hennes armé av sladderbarn tar itu med att göra den sista ritualen. Om alla ger ett hjärta, så kommer det att gå en gud på våra gator. Fredrik Hedlund, med förflutet som försupen FN-officer, försöker få Cornelia Karlsson på andra tankar. Går hon ens att stoppa?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fallet Cornelia Karlsson
  2. +
  3. En man av stil och smak

De som köpt den här boken har ofta också köpt En man av stil och smak av Anders Fager (häftad).

Köp båda 2 för 414 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Fallet Cornelia Karlsson