Min vinnande väg bli rik på aktier (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2020-09-03
Upplaga
1
Förlag
Sterners Förlag
Medarbetare
Sterner, Jan (red.) / Heap, Martin (form)
Dimensioner
210 x 137 x 11 mm
Vikt
236 g
SAB
Qae
ISBN
9789198552867
Min vinnande väg bli rik på aktier (häftad)

Min vinnande väg bli rik på aktier

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-09-03
263
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Min vinnande väg bli rik på aktier Kan levereras innan julafton
Följ med på Kavastus vinnande väg. Arne Kavastu Talving är en av Sveriges mest kända aktieprofiler från utbildningar, som författare och flitig tänkare på sociala medier. Arne har utvecklat en alldeles egen strategi för att nå framgång med sina aktieplaceringar Kavastus trender. Med den har han 12 år i rad lyckats slå börsindex med god marginal.

I boken berättar Arne hur han upptäckte att tillvaron som vanlig aktiesparare, när han gjorde som alla andra, inte gav tillräckligt. Och hur han då utvecklade sin egen strategi. En vinnande väg till ekonomisk frihet. Läs och lär av Kavastus enastående framgångar på börsen. Många av råden är enkla att ta till sig. Andra kräver lite mer engagemang och intresse. Men en sak är säker. Du är välkommen att följa med på Kavastus vinnande väg att bli rik på aktier.

Arne Kavastu Talving är bankmannen som tröttnade på att placera i aktier ungefär som alla andra och utvecklade sin egen strategi Kavastus Trender. Med den har han under en lång följd av år lyckats slå börsindex med god marginal och är nu ekonomiskt fri. Kavastu har redan kultstatus bland aktiebloggare och finanstwittrare med 40 000 följare och är därmed en av Sveriges mest populära. Han är en eftertraktad föreläsare i aktiesammanhang och håller även avancerade praktiska utbildningar i sin strategi.

Arne Talving skrev 2018 tillsammans med Marcus Hernhag första boken Den enkla vägen bli rik och fri med aktier. Den blev en stor succé med snart 15 000 sålda ex. Detta är Arnes första egna bok. En uppföljare planeras till hösten 2021. Arne är uppväxt i Torshälla men har rötter från den lilla estländska byn Kavastu.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min vinnande väg bli rik på aktier
 2. +
 3. Min vinnande väg bli rik på aktier : Andra sträckan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min vinnande väg bli rik på aktier : Andra strä... av Arne Talving (häftad).

Köp båda 2 för 549 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Min vinnande väg bli rik på aktier. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd
  Kalle, 22 januari 2021

  Min vinnande väg bli rik på aktier innehåller lärorik statistik, samt är både intressant och lättläst. Inga avancerade värderingsmodeller, utan sunt förnuft och mer praktiska tillvägagångssätt.

 2. Ostrukturerat svammel
  Jakob, 9 december 2020

  Så här blir det när man bestämmer sig för att skriva en bok men inte funderar på vad man vill åstadkomma, vad huvudbudskapet är och om man erbjuder något av värde för läsaren.

  Boken är föredömligt kort, bara 180 lättlästa sidor men innehåller ändå en väldig massa svammel av ringa värde. Jag tror egentligen inte det är något större fel på författarens kunskaper inom ämnet aktieinvesteringar, men tycker inte att han lyckas förklara någon "vinnande väg" överhuvudtaget. Snarare än att s... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Arne Kavastu Talving

 • Den enkla vägen Bli rik och fri med aktier

  Marcus Hernhag, Arne Kavastu Talving

  Marcus Hernhag & Arne 'Kavastu' Talving avslöjar sin väg till rikedom från noll kronor till ekonomisk frihet. Två börsgiganter i samma bok. De har en sak gemensamt. De började med två tomma händer men med en stark vilja att förändra sin ekonom...