Låt fasaden rämna : ingen ska vara ensam (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2019-09-17
Upplaga
1
Förlag
Mindboozt Publications
Dimensioner
210 x 148 x 9 mm
Vikt
220 g
Komponenter
Paperback
SAB
Lz Berg, Nina
ISBN
9789198554731
Låt fasaden rämna : ingen ska vara ensam (häftad)

Låt fasaden rämna : ingen ska vara ensam

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-09-17
193
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Låt fasaden rämna!" är berättelsen om hur Ninas tog sig ur sitt alkoholmissbruk. Nu vill hon bana vägen för att vi ska lyfta bort skuld och skam från beroendesjukdomen och se på lösningar i stället.

Här uppmärksammas faktum att alkoholism handlar mer om konsekvenserna av drickandet än mängden, att tillfrisknande från beroende handlar om att jobba med sina känslor och beteenden. Att alla runtomkring är påverkade, i synnerhet de närstående, det betyder att alla behöver jobba med sig själva, det räcker inte att den som dricker slutar att dricka.

Boken vänder sig till de som är nya i sin nykterhet, till de som känner sig ensamma eller som nyligen har lämnat en relation.

Nina berättar om sin resa ur alkoholism och psykisk ohälsa. Det är en personlig lösningsfokuserad bok om hur hennes missbruk började och om att det går att bryta mönster, ta sig vidare och att låta sitt mod bli större än rädslan så det första steget mot det liv vi vill ha kan tas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Låt fasaden rämna : ingen ska vara ensam
  2. +
  3. Jag som var så rolig att dricka vin med : rapport från ett år som nykter alkoholist

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag som var så rolig att dricka vin med : rappo... av Rebecka Åhlund (inbunden).

Köp båda 2 för 412 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Låt fasaden rämna : ingen ska vara ensam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Start och inspirerande

    Nina, din resa är så stark och jag beundras av din energi idag! Fortsätt att hjälpa andra att ta det första steget ur alkoholism. Med ditt stöd blir det svårt att misslyckas med det.

Visa alla 1 recensioner