Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2019-09-23
Förlag
Advantum Förlag
Dimensioner
267 x 181 x 11 mm
Vikt
460 g
SAB
Qbab
ISBN
9789198558906
Chefens 42 samtal : samtal du våndas över och alla andra samtal (häftad)

Chefens 42 samtal : samtal du våndas över och alla andra samtal

Häftad Svenska, 2019-09-23
353
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Chefens 42 samtal är en metodhandbok som vänder sig till för alla chefer som vill och behöver genomföra olika samtal med sina medarbetare. Den hjälper dig förbereda dig på just det samtal som skall genomföras. Boken innehåller vägledning vid krävande samtal många våndas inför - om missbruk, mobbning, kränkningar och med någon som luktar illa. Även när en medarbetare drabbas av sorg eller kris, mår dåligt, luktar illa eller blir förälskad på jobbet behövs ett samtal. Du som chef behöver även vara förberedd inför samtal med konkurrenter, journalister och säljare.
Chefens 42 samtal är en praktisk vägledning för hur samtalet ger önskat resultat för alla parter. Här finns mallar för 42 olika samtal, hur de kan genomföras och vad du särskilt ska tänka på. Kortfattade beskrivningar med handfasta tips och råd är stommen i boken.
Ett samtal löser inte alltid problemetInget samtal är lösningen på alla problemSamtal är starten till att lösa de flesta problem
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Chefens 42 samtal : samtal du våndas över och alla andra samtal
  2. +
  3. I kundens skor : att skapa värde utifrån mottagarens perspektiv

De som köpt den här boken har ofta också köpt I kundens skor : att skapa värde utifrån mottag... av Klas Hallberg, Per Kristensson (pocket).

Köp båda 2 för 449 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Leena Männik Styren

  • Goda middagssamtal : bli ett uppskattat sällskap vid bordet

    Leena Männik Styren

    Många har säkert upplevt hur jobbigt det kan vara att sitta en hel middag med en svårpratad och tystlåten bordsgranne. Eller för den delen en bordsgranne som inte fort nog kan avslöja allt om sitt eget liv, men som inte verkar vara ett dugg nyfike...