Talli - Månens dotter, Bok 1 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Talli - Månens dotter (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2021-03-01
Upplaga
1
Förlag
Nosebleed Studio Ek. Fö.
Originaltitel
Talli, Fille de la Lune
Dimensioner
210 x 148 x 15 mm
Vikt
345 g
SAB
Hcg
ISBN
9789198562002

Talli - Månens dotter, Bok 1

av Sourya
(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2021-03-01
157
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Talli - Månens dotter är en tecknad serie, skriven och illustrerad av den franska serietecknaren Sourya. Med inspiration från japansk manga, europeisk medeltid och övernaturliga sagor presenteras en spännande värld med en unik tecknarstil som blandar öst och väst.

Serien handlar om Talli, en ung flicka som härstammar från ett försvunnet folk som kallas Åkallerskorna, utplånade av människorna som fruktade deras magiska krafter. Talli var bara ett spädbarn när det hände och blev därför skonad och adopterad av Lord Koska, som uppfostrade henne som sin egen dotter. Men när deras slott attackeras så tvingas Talli ut på en resa för att söka svar på frågorna kring hennes ursprung och krafter!

Vältecknad och unik mangastil

Äventyr och spänning med en kvinnlig huvudroll

Passar såväl unga som äldre serieläsare

Sourya växte upp i Laos och flyttade till Frankrike när han var 15 år gammal. Han har studerat animation i Paris och Angoulême och tidigare skapat den franska serien Rouge för Ankama Editions.

Nosebleed Studio grundades 2006 och är ett svenskt serietecknarkollektiv och förlag som producerar och publicerar manga. Den franska serien Talli - Månens dotter är den första internationella serien som Nosebleed Studio ger ut. Utgivningen har gjorts möjlig tack vare stöd från Kulturrådet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Talli - Månens dotter, Bok 1
 2. +
 3. Talli - Månens dotter, Bok 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Talli - Månens dotter, Bok 2 av Sourya (häftad).

Köp båda 2 för 310 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sourya

 • Talli - Månens dotter, Bok 2

  Sourya

  Talli - Månens dotter är en tecknad serie, skriven och illustrerad av den franska serietecknaren Sourya. Utgivningen har gjorts möjlig tack vare stöd från Kulturrådet och har blivit omtyckt för dess spännande blandning av inspirationer från japans...

 • Talli, Daughter of the Moon Vol. 1

  Sourya

  Talli, Daughter of The Moon is an incredibly epic adventure from French-Laotian cartoonist Sourya that evokes the best of manga and bandes dessinées in one sweeping narrative. Talli is a Summoner: a nearly extinct people, hunted by those who fear ...