Lär dig Healing; en steg-för-steg guide till andlig healing (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-01-11
Förlag
Lindblom Academy
ISBN
9789198562323
Lär dig Healing; en steg-för-steg guide till andlig healing (e-bok)

Lär dig Healing; en steg-för-steg guide till andlig healing (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-01-11

Styckköp

180

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I den här boken får du lära dig det du behöver för att kunna ge andlig healing. Boken är fullmatad med information och är helt unik i sitt slag! Författaren har en stark önskan att hjälpa människor att utveckla sin naturliga healingförmåga, så att man kan hjälpa både sig själv och familj, vänner och bekanta till att må bättre. Hon har skrivit boken som hon själv önskade att hon hade haft tillgång till när hon började sin bana att utveckla healinggåvan för över 20 år sedan. Författarens önskan är att ge dig en förståelse och kunskap som behövs för att hjälpa dig på vägen. Det går inte att ersätta träning inte heller kunskap eftersom de går hand-i-hand, så det är viktigt att förstå.

I den här boken får du lära dig att både ge och få healing, varför det fungerar, hur det fungerar, vad du kan göra för att påverka detta, och vidareutveckla det. Här lär hon dig hur detta samarbete mellan din healingguide och dig själv kan utvecklas, för att din healinggåva ska blomstra. Det är ett samarbete och en vänskap mellan två själar, dig själv och din healingguide, som utvecklas under tid.

Du får lära dig hur du kan ge och få distanshealing, kontakthealing, självhealing och även ge djurhealing. Du kommer att bli vägledd genom detta steg för steg - här är boken många har väntat på!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »