En omfattande guide till mediumskap. Del 1 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2021-01-28
Förlag
Lindblom Academy
Dimensioner
210 x 149 x 13 mm
Vikt
349 g
SAB
Dopb
ISBN
9789198562330
En omfattande guide till mediumskap. Del 1 (häftad)

En omfattande guide till mediumskap. Del 1

(9 röster)  |  Läs 9 recensioner
Häftad Svenska, 2021-01-28
319
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här boken är den första i en serie av tre som handlar om att utveckla dina andliga förmågor till att arbeta som synsk eller medium. Det är ett alldeles för stort ämne för att kunna få plats i en enda bok och det är essentiellt att ta ett steg i taget. Här får du kunskapen och på så sätt också möjligheten att bygga upp en solid grund att stå på, för att sedan kunna bygga vidare på den med en djupare förståelse över din roll i detta samarbete som sker med ditt andliga team. Det är verkligen en omfattande guide till mediumskapet där du får en konkret förståelse för hur du kan både utveckla och förstärka ditt band med först och främst dig själv och dina guider i andevärlden, men sedan också processen som sker när du höjer ditt medvetande till den andliga nivån där denna kommunikation sker. Denna trilogi ger dig den kunskap du behöver veta för att utveckla ditt mediumskap på ett bra sätt - detta är en helt ny nivå på utgivna böcker inom det här ämnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En omfattande guide till mediumskap. Del 1
 2. +
 3. Vägledd Meditationsbok - Havet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägledd Meditationsbok - Havet av Helena Lindblom (cd-bok).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av En omfattande guide till mediumskap. Del 1. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen så har den kommit.
  En stor beudrare, 7 mars 2021

  En fantastisk bok som ger svar på frågor. En lättläst och lättförstådd bok som är svår att släppa när man väl har börjat läsa den.
  Helena förklarar på ett sådant sätt att man känner sig både sedd och bekräftat i dom frågeställningar man har. Mycket pedagogisk, bara äskar appendixen så att man får börja träna själv.
  Väntar otåligt på del 2.

 2. Tydligt och klart!
  Anna J, 6 mars 2021

  Den här boken beskriver på ett tydligt och strukturerat sätt vad andlighet är och hur mediumskapet fungerar. Den är grunden till hur allt hänger i hop och man väntar verkligen på fortsättningen! Fantastisk bok och som läsare förstår du hur mycket kunskap författaren besitter inom ämnet.

 3. Som jag har väntat!
  Katarina, 24 februari 2021

  En Omfattande Guide till Mediumskap är en underbar bok som kan hjälpa dig att hitta det du önskar få svar på. Här förklarar författaren vikten av bla att sitta i energin, meditation, skillnaden mellan synskhet o mediumskap mm. I boken finns det enkla o tydliga förslag på olika synska-, mediala- och meditationsövningar. Jag längtar tills de andra 2 böckerna kommer.

 4. Bra bok
  John, 12 februari 2021

  Mycket bra och lättläst bok för nybörjare. Innehåller både fakta och övningar. Enkel att förstå, förklaras på ett bra sätt utan att krångla till det. Rekommenderas.

 5. Äntligen!
  Jill Clavell, 8 februari 2021

  En bok som har fått mig att landa med de frågor jag har haft inom det här området. Både med kunskap och instruktion till det som annars tycks vara oförklarligt. Jag känner mig tryggare och mer balanserad och ser verkligen framemot de andra delarna.

 6. Precis vad jag behövde!
  Mari Pettersson, 8 februari 2021

  En Omfattande Guide till Mediumskap är jättebra för dig som önskar få svar på "varför". För mig var det viktigt att få svar på varför jag behöver göra vissa saker och hur ofta för att nå dit jag vill med mitt mediumskap. Boken förklarar tydligt och enkelt hur det fungerar plus att du får enkla förslag på olika synska-, mediala- och meditationsövningar. Jag väntar ivrigt på nästa del i serien.

 7. Riktigt bra..
  Pär., 8 februari 2021

  Mycket bra bok, lätt läst och bra skrivet, och väldigt intressant, rekomenderas starkt, boken förklaras på ett enkelt och bra sätt, även för nybörjare..

 8. Lättläst men samtidigt mycket informativ
  Anna K, 7 februari 2021

  Guiden du väntat på! En grundlig introduktion till mediumskapet, presenterat på ett lättsamt och pedagogiskt sätt. Ser fram emot kommande delar!

 9. Mycket fin och kunnig introduktion till mediumskap
  Irutanandersson, 6 februari 2021

  Boken beskriver på ett nyanserat, enkelt och tydligt sätt delar inom andlig utveckling. Boken innehåller även appendix med konkreta övningar och meditationer.

Visa alla 9 recensioner