Jag älskar att bli citerad (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2021-06-10
Upplaga
1
Förlag
Samizdat Publishing AB
Originaltitel
Jag älskar att bli citerad
Medarbetare
Hammarskiöld, Gustav (red.)
Illustratör/Fotograf
Maja Cronert
Dimensioner
185 x 125 x 18 mm
Vikt
200 g
SAB
Bbh
ISBN
9789198563351

Jag älskar att bli citerad

Inbunden,  Svenska, 2021-06-10
178
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Jag älskar att bli citerad" är en samling av Aron Flams mest älskade och uppskattade aforismer, betraktelser, skämt och visdomar. Citat som älskats, kvickheter som förfärat. Punchlines som mötts av skratt, insikter som tagits emot av tystnad. Tidigare outgivet material som inte mött någon reaktion alls eftersom det fram tills nu varit just det, outgivet.

Aron Flam återvänder i sin bok "Jag älskar att bli citerad" till det korta berättarformat som alltid varit hans signum. Boken innehåller över 150 av Arons mest älskade observationer, skämt, förolämpningar och kärleksförklaringar. Citat som lämpar sig för vardag såväl som till fest. Ett representativt urval av en av vår tids mest älskade och hatade komikers samlade samhälls- och kulturgärning. Eller för att citera Aron själv: "Det här är inte en bok, det är ett rop på hjälp."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aron Flam

  • Det här är en svensk tiger

    Aron Flam

    Det är en märklig slogan. "En svensk Tiger". Ursprungligen var den en del av den kampanj Sveriges regering inledde den 21 november 1941 som kallades för "Vaksamhetskampanjen" och syftade till att stävja spionage som kunde skada svenska intressen. ...