Den stora träningsdagboken : för din styrketräning och din utveckling
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2019-07-26
Förlag
SMART planering Sverige AB
Dimensioner
210 x 155 x 20 mm
Vikt
365 g
ISBN
9789198564327
Den stora träningsdagboken : för din styrketräning och din utveckling

Den stora träningsdagboken : för din styrketräning och din utveckling

Spiral Svenska, 2019-07-26
349
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den STORA träningsdagboken är för dig som vill ha en klassisk träningsdagbok där du kan skriva ner och dokumentera vilka övningar, set & reps du gör på varje träningspass under en längre period.

Halva nöjet med att styrketräna är för många att planera VAD du ska träna. Att läsa, googla, fundera och skriva ner vilket upplägg du ska köra under nästkommande veckor gör att du skapar både en trygghet på gymmet, behåller motivationen och får en kontinuitet i din träning. Oavsett om du är van att styrketräna eller om du är nybörjare så är antagligen målet detsamma... att utvecklas och få bra resultat på gymmet.

För att nå dit behöver du utmana dig själv till att lyfta lite mer, ändra antal set eller reps, våga testa nya övningar, eller göra något annat i din träning som gör att kroppen fortsätter att stimuleras. Då krävs det att du håller koll på vad och vilka övningar du ska göra och vilka vikter du använder för att få den utveckling du strävar mot. Enklaste sättet att dokumentera detta är såklart att använda dig av en träningsdagbok.

I den STORA Träningsdagboken skriver du ner pass efter pass hur din träning blev, vilka övningar du körde, vilka vikter du använde och samtidigt reflektera över dagsformen med stress, sömn, kost mm. Att kunna gå tillbaka flera veckor/månader och se vilka övningar och pass du tränat fram tills nu gör att du lättare kan se framstegen, hur variationen varit och om det är något du behöver träna mer på för att nå dina mål.

Efter varje vecka finns möjlighet att göra en större summering av antal träningspass m.m. för att på så sätt se hur stor din träningsvolym är och vilka framsteg du gör. Mät framstegen, gläds över hur du utvecklas och beröm dig själv på vägen. Du har en plan, nu är det bara att följa den!

SMART planering har flera olika varianter av böcker att välja på beroende på vad du tränar mestadels och om du vill ha med eller utan kost, med även böcker för ditt välbefinnande & din balans. Läs mer på www.smartplanering.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den stora träningsdagboken : för din styrketräning och din utveckling
  2. +
  3. Träningsdagbok : för ditt styrketräningsprogram och din utveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Träningsdagbok : för ditt styrketräningsprogram... (spiral).

Köp båda 2 för 578 kr

Kundrecensioner