Let your blackbird sing (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2023-06-07
Upplaga
24
Förlag
Culture Academy
Dimensioner
195 x 145 x 21 mm
Vikt
378 g
SAB
Qba
ISBN
9789198564617
Let your blackbird sing (inbunden)

Let your blackbird sing

Inbunden,  Svenska, 2023-06-07
309
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Let your blackbird sing Kan levereras innan julafton
Hur mår din koltrast?

 

Vi lever i intressanta tider. Nu händer allt på samma gång och de flesta av oss tittar på med förfäran och förundran. Hur ska det gå? Medan vi funderar på det går livet vidare. Vi går till jobbet, vi tränar, vi livspusslar och kämpar med vardagen efter bästa förmåga.

 

Det är många som känner att energin fått sig en törn och önskar den tillbaka. Kanske är det nu viktigare än någonsin att plocka fram passionen ur garderoben och leva livet som vi verkligen vill ha det?

 

Det menar Linda Hammarstrand som pekar på koltrasten i trädet. Ju mer den kvittrar, desto bättre blir livet. I sin senaste bok vänder hon sig till alla som vill ha en roligare vardag. På sitt alldeles eget sätt tar hon läsaren i handen och går genom livet med lika delar leende och jävlar anamma.

 

Boken är snabb, smart och fluffig som en sockerkaka. Men innehållet är näringsrikt för alla som vill utvecklas på sin arbetsplats och i sina relationer. Läs den och lär dig kvittra. Snart finns ingen grå vardag längre.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Let your blackbird sing
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda Hammarstrand

  • Passion works : känslor, ansvar, dopamin och jävlar anamma

    Linda Hammarstrand

    Linda Hammarstrand visar vägen till passion i arbetet och i livet.     Linda Hammarstrand, nominerad till årets talare 2018, är en av Sveriges hetaste föredragshållare. Med en fylld kalender och en egen podcast som toppar listorna d...